Sølvklokker

UDGIVELSESDATO 13-04-2017
FORFATTER Britta Klitgaard
ISBN 9788711656754
FILSTØRRELSE 7,52 MB
FILNAVN Sølvklokker.pdf
Defalske9ere.dk Sølvklokker Image
'Da jeg igen betragter John i det svage skær fra instrumentbrættet, er det, som om jeg ser ham for første gang: den krogede næse. Det skarpe blik bag de runde briller. Hagen med den lille fordybning. Pludselig ved jeg, at han aldrig vil gifte sig med mig.'På vej fra en vielse til bryllupsfesten kører en kvinde gennem Rold Skov med sin partner, John, men i løbet af køreturen farer de vild. Undervejs tænker hun på sit eget bryllup, der måske aldrig bliver til noget, på brudens kjole, på hvordan hendes egen brudekjole skulle se ud og på sin ugifte faster Ella, som de nu med blind tillid følger efter dybt ind i den mørke skov.Britta Klitgaards novellesamling består udover titelnovellen Sølvklokker af:BrandfareHittegodsVækSpejlOverdosisTraumeDagens heltIkea-familyMuslingBritta Klitgaard er født i 1968 og er autodidakt forfatter og billedkunster. I 2014 debuterede hun med novellen 'Hittegods' i antologien 'Refugium'. Siden har hun bidraget til flere redigerede novelleantologier. Hendes noveller bevæger sig hovedsageligt indenfor realismegenren.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Sølvklokker-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Britta Klitgaard. Med webstedet defalske9ere.dk læses Sølvklokker online nu så nemt!

Sølvklokker af Britta Klitgaard | Bog & idé

Kalliope er en database indeholdende ældre dansk lyrik samt biografiske oplysninger om danske digtere. Målet er intet mindre end at samle hele den ældre danske lyrik, men indtil videre indeholder Kalliope et forhåbentligt repræsentativt, og stadigt voksende, udvalg af den danske digtning.

Sølvklokker af Britta Klitgaard som e-bog - Bogreolen.dk

Rangle i sølv med perlemors skaft, 2 små sølvklokker. Ordet "BABY"indgår som en del af dekorationen. Sterling sølv. Art No. 6. Pris: 1.500,- DKK. Kontakt; Udstiller: ABC Antik Ravnsborggade 15 2200 København N Tlf: 35 37 01 58 Tlf: 20 48 11 38 fax: 35 37 02 59 E-mail til udstiller [email protected]: Se varen i ...

RELATEREDE BØGER

Dødfunden
The Way of St Francis: Via di Francesco: From Florence to Assisi and Rome (1st ed. Sept. 15)
Slægternes gang
In the Park
Straffen
Tidebønner
Wie fließendes Wasser - Zen-Geschichten aus Korea - erzählt von Zen-Meisterin Daehaeng
Det natten bringer frem
Violet Hvids kranium
Forbudt fornøjelse