Blodbrødre 8 - Opgøret

UDGIVELSESDATO 19-09-2014
FORFATTER Saga Borg
ISBN 9788711329696
FILSTØRRELSE 9,41 MB
FILNAVN Blodbrødre 8 - Opgøret.pdf
Defalske9ere.dk Blodbrødre 8 - Opgøret Image
Mens Alexander og Beata er ude for at skaffe Alexanders ring tilbage, gemmer Agnes og tvillingerne sig i den faldefærdige hytte på Kullagårds jorder. Agnes er ude af sig selv af fryg for, hvordan de skal overleve alt det, Nataniel Torn tvinger dem til at gennemleve, og det er kun et spørgsmål om tid, før nogen opdager dem.Samtidig sker der mystiske ting i skovene omkring Kullagård og Norrgården, og igen bliver Agnes mindet om de ord, tiggeren sagde til hende: 'Hun er mørkets skøge og mor til døden. Hun er livets jomfru og føder duens forkæmper. Ve dig, ve dig, måtte du dø for den plage, du skal udsætte verden for!' Vil det nu endelig lykkes hende at finde ud af, hvad forbandelsen betyder?OM BOGEN'Handlingen er nu nået til år 1496, hvor de gode mennesker centreret om adelskvinden Agnes er på flugt fra den onde Torn, der ønsker at avancere inden for Broderskabet. (...) Saga Borgs serier er romantiske med overnaturlige/fantastiske elementer.'I samme serie:1. Forbandelsen2. Den mørke hemmelighed3. Broderskabet4. Finnvedens orakel5. Englemagersken6. Manden med leen7. Skærsild8. Opgøret
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Blodbrødre 8 - Opgøret er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Saga Borg. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Saga Borg bog online og også downloade det gratis!

Blodbrødre 8 - Opgøret - Saga Borg - Audiobook - BookBeat

Blodbrødre 8 - Opgøret (Lydbog, Download, Zip_mp3, Dansk) Af: Saga Borg Mens Alexander og Beata er ude for at skaffe Alexanders ring tilbage, gemmer Agnes og tvillingerne sig i den faldefærdige hytte på Kullagårds jorder.

PDF Dansk bogfortegnelse

Opgøret, Saga Borg, genre: ungdom, I 1496 er Agnes på flugt fra Broderskabets Torn, der ikke skyer nogen midler for at få fat i den magiske bog. En af Broderskabets øverste ledere tager affære for at ændre magten Blodbrødre. nr. 8 Paperback, 206 sider Lindhardt og Ringhof, 2010 Stand: Pænt eksemplar. MobilePay/Bankoverførsel.

RELATEREDE BØGER

Mellem to verdener
Svartsjuka utlöste mord
Skud i tågen
Barne- og ungdomspsykologi : typisk og atypisk utvikling
Og ingen taler om det
Dirigent eller dukke?
Psäköinnivalvoja - eroottinen novelli
Sygeplejens grundlæggende principper
Rafiki Mpya - Hadithi Fupi ya Mapenzi
Det hvide mørke
Le Collier de la reine
Råttornas stad
Grønt akvarium
Nevermoor 2 - Wundersmeden. Morrigan Crows magiske kraft
Ballettens kommende superstjerner