Innoliteracy

UDGIVELSESDATO 15-12-2015
FORFATTER Steinar Valade-Amland
ISBN 9788757499322
FILSTØRRELSE 1,97 MB
FILNAVN Innoliteracy.pdf
Defalske9ere.dk Innoliteracy Image
INNOLITERACYsbudskab er at bruge mere tid og en større del af de samlede ressourcer i de tidlige faser af forandringsprocesser og projekter. Bogen giver metoden til, hvordan vi skaber bedre, mere gennemtænkte og mere meningsfulde løsninger til gavn for alle, og hvordan vi giver mere rum for individuel og kollektiv refleksion, og udnytter al den viden vi omgiver os med - men så sjældent benytter os af.Forfatteren introducerer INNOLITERACY-modellen, som er inspireret både af kendte, lineære, stage-gate-modeller og af designmetodiske modeller – sammenskrevet til et forløb, som tilpasses det aktuelle projekt.INNOLITERACYhenvender sig til de, der arbejder med og har ansvaret for udviklings- og forandringsprocesser. Bogen viser, hvordan man gør disse processer mere brugerorienterede, og sikrer sig, at man løser det rigtige problem og minimerer risikoen for at løsningen falder til jorden.INNOLITERACYbefinder sig i grænselandet mellem det fag-faglige og det debatterende. Den veksler mellem at være lærerig, tankevækkende, provokerende og underholdende. Bogen tager udgangspunkt i forfatterens egne erfaringer, observationer og refleksioner – og henter gode eksempler fra både faglitteraturen og praksis. Læseren bliver klædt på til at skabe engagement, fornyelse og igangsætte forandringsprocesser i sin egen organisation.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Innoliteracy er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Steinar Valade-Amland. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Steinar Valade-Amland bog online og også downloade det gratis!

Innoliteracy [Book] - O'Reilly Media

Innoliteracys budskab er at bruge mere tid og en større del af de samlede ressourcer i de tidlige faser af forandringsprocesser og projekter. Bogen giver metoden til, hvordan vi skaber bedre, mere gennemtænkte og mere meningsfulde løsninger til gavn for a. Billigst pris fundet i kategorien Erhverv hos Bogreolen.dk. Ean: 9788757434941. Leveringstid: 1-2 hverdage. Fragt: …

innoliteracy | bio

INNOLITERACY befinder sig i grænselandet mellem det fag-faglige og det debatterende. Den veksler mellem at være lærerig, tankevækkende, provokerende og underholdende. Bogen tager udgangspunkt i forfatterens egne erfaringer, observationer og refleksioner - og henter gode eksempler fra både faglitteraturen og praksis.

RELATEREDE BØGER

Beholdere til flydende husdyrgødning, ensilagesaft og spildevand
Norra Roslagen
Tilbage til dig
Danmark Dejligst
Taknemmelighed
Vejloven
Nachtzug - Kurzkrimi aus der Eifel
En særlig sommer - og andre billeder
Skyd aldrig en detektiv
Cartes Postales from Greece
Min første bog om
Litteratur og repræsentation
Born free. Lonne - en gangsters livshistorie