Aldrig kysset

UDGIVELSESDATO 11-12-2015
FORFATTER Nina Elisabeth Grøntvedt
ISBN 9788740606249
FILSTØRRELSE 5,13 MB
FILNAVN Aldrig kysset.pdf
Defalske9ere.dk Aldrig kysset Image
”Aldrig kysset” er efterfølgeren til den populære pigeroman ”Hej, det er mig!”, skrevet af norske Nina E. Grøntvedt, der også selv bidrager med små, sjove blyantstegninger, som var de tegnet af bogens charmerende hovedperson, Oda Andrea Stokkheim.Vi er igen på besøg i det hyggelige kvarter omkring Krokkleiva, hvor Oda bor med sin bedste veninde, Helle, og hendes storebror, Stian, som Oda synes, er ret interessant.Men denne gang udvides universet med nye personer, som ikke alle er lige velkomne, set med Odas øjne. Faktisk er de ret irriterende. For har Stian virkelig fået en kæreste på sin egen alder? Og hvem er den dreng, der ser Oda i en meget pinlig situation ude i skoven? Og hvorfor skal Helle også lege med andre piger henne i skolen? Nej, det er slet ikke nemt at være Oda Andrea Stokkheim.Formen er som i den populære 1’er en blanding af Odas jeg-fortæller og dagbog, og begge dele formidler Odas typiske tweenliv spot on – med alle de følelsesmæssige rutsjeture, det indebærer.”Aldrig kysset” har det hele. Den første kærlighed, knas i venindeforholdet, irriterende søskende og pinlige forældre. Alt sammen fortalt i et charmerende turbosprog, lige fra hjertet. Et must read for alle tweens (og deres forældre).
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Aldrig kysset-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Nina Elisabeth Grøntvedt. Med webstedet defalske9ere.dk læses Aldrig kysset online nu så nemt!

Brevkassen: 20 år og aldrig kysset | BT Brevkasser - www ...

Kanaler der spiller Apollorevyen 1943(revy)jeg har aldrig kysset andre end marie. Afspilninger er baseret på spillehistorik siden 2010.

Aldrig kysset af Nina E. Grøntvedt - Plusbog.dk

16. Jeg har aldrig kysset nogen af samme køn. 17. Jeg har aldrig haft sex med en af samme køn. 18. Jeg har aldrig haft sex. 19. Jeg har aldrig sunget og optaget det for at høre min egen sangstemme. 20. Jeg har aldrig været afhængig af cola. 21. Jeg er aldrig gået tilbage til en eks. 22. Jeg har aldrig haft en bolleven. 23.

RELATEREDE BØGER

Gdy pada deszcz - Wizyta Goblinów
Modos Plan
Drageguldet
Doktor Z 1 - Elevatoren til jordens indre
Bag de lukkede døre
En folkefjende
Uanmeldte voldtægtsforbrydelser
Drømmeland Als
Kristines hjerte
Punkt 22
The Artist's Muse - erotic short story
Dit kompetente barn
Bliv ved!
Twist
Jens Rytter
Billedet
Ida Koefoed
Wendy - Nu er du min
Liten tid vi leva här
På kanten, Sort Læseklub