Farmors øre

UDGIVELSESDATO 23-05-2016
FORFATTER Cecil Bødker
ISBN 9788702196252
FILSTØRRELSE 5,71 MB
FILNAVN Farmors øre.pdf
Defalske9ere.dk Farmors øre Image
Disse tekster har været offentliggjort i forskellige sammenhænge gennem årene, men de er alle gennemskrevne på ny til denne bog. De spænder vidt i indhold: fra de klart selvbiografiske, der fortæller om barndommen, om glæden ved læsning og om udviklingen fra det første digt til det meget omfattende forfatterskab over præcise børneskildringer til ret så utraditionelle 'julehistorier' - for slet ikke at tale om titelnovellens rene gys. Men uanset historiernes karakter viser de alle Cecil Bødkers evne til på overrumplende vis at blande realisme og fantasi.'Der er magi i de velkomne erindringsbilleder ... tilstanden barn genoplevet med mavekildren og klarsyn.' - Steffen Larsen, Aktuelt.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Farmors øre er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Cecil Bødker. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Cecil Bødker bog online og også downloade det gratis!

Farmors Øre Af Cecil Bødker, E-Bog - køb bøger online

Choose a category to sort by, this can be either adult or child subjects. Emne . Enter subject keywords

Farmors øre erindringsblade og fortællinger af Cecil ...

Farmors øre (bog) af forfatteren Cecil Bødker | Oprettet fra inventtable | Disse tekster har været offentliggjort i forskellige sammenhænge gennem årene, men de er alle gennemskrevne på ny til denne bog. De spænder vidt i indhold: fra

RELATEREDE BØGER

Efter freden
Paljain jaloin
Der Junge ohne Namen
Moderne tider
Dromen in Kopenhagen - erotisch verhaal
Mennesket er en Ø
Ondt vejr
En frugtbar genforening/Fjendens smukke datter/En hed nat
Vise kvinder
Christian IV: En mand under indflydelse
Samtalen på arbejde
Vancouver