Blodmanden

UDGIVELSESDATO 17-05-2013
FORFATTER Robert Pobi
ISBN 9788771283549
FILSTØRRELSE 1,34 MB
FILNAVN Blodmanden.pdf
Defalske9ere.dk Blodmanden Image
FBI-agent Jake Cole har fotografisk hukommelse. Han kan huske en mordscene ned til mindste detalje efter blot at have kastet et enkelt blik på den – et ubarmhjertigt talent, der hjemsøger ham dag og nat. Da hans far, en berømt amerikansk kunstmaler, bliver indlagt efter at have sat ild til sig selv og løbet gennem en rude, må Jake hjem til ham på Long Island. Hjem til en fortid, han har brugt et kvart århundrede på at glemme.Jake kommer straks på arbejde sammen med det lokale politi, da en kvinde og et barn findes myrdet – og flået – kun få huse nede ad kysten. Mens Jake forsøger at finde mening i sin fars underlige opførsel, leder opklaringen ham brutalt tæt på Blodmanden. Samtidig blæser efterforskningen nærmest i stykker, da kategori 5 orkanen Dylan truer med at æde Long Island op. Jakes hukommelse må strækkes til det absolut umenneskelige.Blodmanden besætter dig og bliver under huden, længe efter du har læst den færdig.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Blodmanden er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Robert Pobi. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Robert Pobi bog online og også downloade det gratis!

Comedievognen kommer - Benny E. Andersen (f. 1934 ...

Køb Blodmanden af Robert Pobi som bog på dansk til markedets laveste pris og få leveret i morgen. Der er ingen fremtid for en fortid, der ikke vil dø Den uafhængige FBI-agent Jake Cole har en hel..

Blodmanden af Robert Pobi

Blodmanden (bog) af forfatteren Robert Pobi | Skønlitteratur | FBI-agent Jake Cole har fotografisk hukommelse. Han kan huske en mordscene ned til mindste detalje efter blot at have kastet et enkelt blik på den - et ubarmhje

RELATEREDE BØGER

टिंडर टॅक्सी - एक कामुक लघुकथा
Folk of the Air (2) - Kongen af mørke
Populärmusik från Vittula
Den lysegrønne lighter
Kyyti
Erste-Hilfe-Koffer für Projekte - 33 Lösungen für die häufigsten Probleme
Kongernes konge
Travel with Children: The essential guie for travelling families
Makonde
I kast med dampen og elektriciteten. Søren Hjorth - en dansk pioner 1801-1870
Otelo - Dramatizado
Grænsen
Hårda bud
Kraina Elfów 4 - Dzieci trolla
De Jonge Landheer
Gemmesteder
Kasterebet og andre historier