Spillets mester - Bind 1

UDGIVELSESDATO 01-07-2017
FORFATTER Sidney Sheldon
ISBN 9788711721926
FILSTØRRELSE 1,37 MB
FILNAVN Spillets mester - Bind 1.pdf
Defalske9ere.dk Spillets mester - Bind 1 Image
I 'Spillets mester' bliver den store historie synlig i den lille. Gennem den manipulerende og beregnende Kates skånselsløse kamp for at sikre sine privilegier, får vi et dunkelt indblik i Sydafrika under apartheid.Kate er datter af den eventyrlystne Jamie, som i 1883 drager til Sydafrika for at tage del i diamantgraverfeberen. Jamie har heldet med sig og opbygger på relativ kort tid et diamantdynasti, som Kate overtager i en ung alder.Men tiden som overlegen diamantdronning har gjort Kate til en magtbegærlig kvinde, der ikke skyr nogen midler for at nå sit endelige mål: at finde en egnet kransekagefigur til at føre dynastiet videre. Kate står ikke tilbage for noget, og vejen til målet bliver et brutalt orgie af beskidte ticks, hvor både hendes søn og hans døtre udsættes for nådesløse manipulationer.Dette er første af to bind om 'Spillets mester'.Sidney Sheldon (1917-2007) var en amerikansk forfatter, der indledte sin forfatterkarriere som manuskriptforfatter i Hollywood. Efter at have arbejdet med musicals og TV, udgav Sheldon sin første roman i 1969; en roman, der først blev udgivet på dansk i 1981 under titlen 'Det nøgne ansigt'. Sheldon er særligt kendt for sine mange succesromaner inden for krimigenren, hvoraf flere er blevet filmatiseret.Todelt roman om Kate, der har arvet sin fars diamantdynasti og nu tager alle midler i brug for at finde den rette efterfølger.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Spillets mester - Bind 1 blev skrevet den 01-07-2017 af forfatteren Sidney Sheldon. Du kan læse bogen Spillets mester - Bind 1 i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Sidney Sheldon.

Køb Spillets Mester 1+2 af Sheldon, Sidney Udgivet 1985 ...

Køb Spillets Mester - Bind 1 af Sidney Sheldon - hurtig levering og lav pris. I Spillets mester bliver den store historie synlig i den lille. Gennem d...

Få Spillets mester - Bind 1 af Sidney Sheldon som e-bog i ...

Køb Spillets mester - Bind 2 af Sidney Sheldon som bog på dansk til markedets laveste pris og få leveret i morgen. I

RELATEREDE BØGER

Kom igen til Mandalay
Flottere Feriebilleder
Nike
Rikosreportaasi Suomesta 1975
Mellemspil i Jerusalem
Begærets ret
Det du ikke ved
Pod słońcem Nevady - opowiadanie erotyczne
Ensittarvägen
Du er den bedste - til at være dig
Alice´s Adventures in Wonderland and Through the Looking Glass
En lustfylld spårvagn
Lejren
Malene
Hellere levende hund end død løve
Fra krise til kærlighed
Styr på dyr
Nysgerrighedens akse
Fannis grønne bog
Lärarinnan och studenten