Syv dage i District Copenhagen

UDGIVELSESDATO 13-11-2012
FORFATTER Nis Jakob
ISBN 9788792970046
FILSTØRRELSE 10,82 MB
FILNAVN Syv dage i District Copenhagen.pdf
Defalske9ere.dk Syv dage i District Copenhagen Image
PRESSEN SKREV:“Højspændt og hæsblæsende … fængslende og flot filmisk drive … appellerer til fantasien og den indre biografgænger.” Kulturnyt P1'Rystende og velbegavet science fiction-gys ... en frysende, underholdende og tankevækkende thriller'BT“Rammende og velskrevet” Information.ROMANENS HANDLING: Året er 2099. Vi befinder os i et på en gang genkendeligt og fuldkomment anderledes Danmark, hvor lykken indtages i pilleform og regeringen ledes af multinationale firmaer. På en forskningsstation er man ved at gøre en gruppe menneske-kopier klar til nedfrysning. En praksis, der er ren rutine og som for altid har løst problemerne med manglen på donororganer, samtidig med at man mere end fordobler menneskets forventelige levealder. I hvert fald for de priviligerede i Gruppe 1, samfundets højeste kaste, bestående af parlamentsmedlemmer, internationale industrimagnater og mediestjerner. Men denne gang vil kopierne det anderledes. De flygter. Ud i det Ustabile område udenfor District Copenhagen. Her sætter jagten på dem ind. De er nu blevet statsfjender, allierede med de oprørsgrupper, der opererer i det skjulte fra baser udenfor. Syv dage i District Copenhagen er en tankevækkende sciencefiction-thriller, en skildring af en hæsblæsende menneskejagt gennem State denmark - en filial af Europas Forende Nationer. Bogen skildrer et Danmark, der har udviklet sig radikalt væk fra det omsorgssamfund - under navn af velfærdsstaten - som vi lever i i dag. Befolkningen er rangordnet i forskellige socialgrupper med hver deres opgaver og privilegier - eller mangel på samme. Samfundets politiske ledelse er endegyldigt overladt til kommercielle interesser, der opildner befolkningen til evig ekstase og lykke gennem massive reklamekampagner. Den menneskelige omgangsform er pornoficeret. Følelser er noget man skal kureres for og lykken indtages i kemisk form eller påtvinges gennem terapeutisk kontrol. De særligt udvalgte, priviligerede får fremstillet klonede kopier af sig selv og deres nærmeste; kloninger, som giver dem mulighed for at forny indre organer og legemsdele og således giver dem mulighed for et næsten evigt liv.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Syv dage i District Copenhagen-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Nis Jakob. Med webstedet defalske9ere.dk læses Syv dage i District Copenhagen online nu så nemt!

SYV DAGE I DISTRICT COPENHAGEN epub Nis Jakob - MCS Partners

Are you sure you want to report the file SYV DAGE I DISTRICT COPENHAGEN - Nis Jakob_3946.epub having link http...

Study in Copenhagen | DIS Copenhagen Semester

Istedgade Cph - Istedgade 71, 1650 Copenhagen - rated 4.9 based on 14 reviews "This street you may not miss to visit! Shopping district. Istedgade Cph - Events. SÅ har jeg 4-dages pop-up shop jeg i mit gamle hood "VESTERBR0" Istedgade 43A de næste 4 dage-😁SUMMERSALE & NEW...

RELATEREDE BØGER

Lille land, hvad nu?
I lånta fjädrar
En bog om Bibelen
Puk og det store drama
Люси и Ема празнуват рождените си дни
Masse og magt
Q-kar
Markerne
Så spelar döden
The Elf Queen s Children 7: Life and Death