Pueblo-indianerne i USA

UDGIVELSESDATO 08-05-2020
FORFATTER Hans Gregersen
ISBN 9788711978443
FILSTØRRELSE 3,17 MB
FILNAVN Pueblo-indianerne i USA.pdf
Defalske9ere.dk Pueblo-indianerne i USA Image
Pueblo-indianerne har levet i Arizona og New Mexico i det nuværende USA i hundredvis af år. Hans Gregersen fortæller om indianerstammens traditionelle levevis, deres ritualer og historiske baggrund. Han fortæller om det katastrofale møde med spanierne, og hvordan indianernes land senere blev en del af USA. Bogen beskriver også stammens fremtid og de problemer, der truer den.Hans Gregersen (f. 1946) er en dansk forfatter og lærer. Han har flere gange taget orlov fra arbejdet som skolelærer i Solrød og Sæby for at researche sine bøger. Gennem tiden er det blevet til over 60 bøger om vidt forskellige emner. Hans Gregersen har både skrevet biografier, børne- og ungdomsbøger, rejsebøger samt historiebøger for børn og voksne.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Pueblo-indianerne i USA er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Hans Gregersen. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Hans Gregersen bog online og også downloade det gratis!

Hvem Er Pueblo indianerne? - notmywar.com

Mens pueblo-indianerne dyrket mais i den tørre jorden, var krigsbytte en viktig del av de nomadiske navajoenes livsgrunnlag. Østkysten og De store sjøer. Stammer: irokesere, ... og medlemmene er innvilget spesielle rettigheter som minoritet i USA. Bare 20 prosent av dagens indianere kan snakke stammens opprinnelige språk.

New Mexico

Navajo er, med sine 250.000 medlemmer, den største stamme i USA. Geografisk ligger reservatet i de Four Corners stater: Colorado, Utah, New Mexico og ikke mindst Arizona. Staten Arizona stammer fra det indianske ord arizonac, som betyder "stedet ved den lille kilde". Navajo nationen er på størrelse med sjælland.

RELATEREDE BØGER

Panienka
Opvågningssygepleje - I teori og praksis
Karrirevejledning, temaer og metoder, jobkort
De grootste criminelen
Helstaten
Hånden
Gullaschbaronen
To mærkelige mordgåder opklaret efter 16 år
Skriv opgaver på pædagoguddannelsen
Talismanen
Helga i sin stad