Ikke et ord om SEX i provinsen ... eller?

UDGIVELSESDATO 08-07-2019
FORFATTER Frank Gravesen
ISBN 9788772183671
FILSTØRRELSE 2,97 MB
FILNAVN Ikke et ord om SEX i provinsen ... eller?.pdf
Defalske9ere.dk Ikke et ord om SEX i provinsen ... eller? Image
Denne bog er en samling af 75 digte. Som vanligt har Gravesen ladet tilfældigheden råde i forhold til fordelingen af tekster. De kommer i alfabetisk rækkefølge og ikke i temaer, så hvis rækkefølgen giver mening, er det en mening, som tilfældet eller du, kære læser, står for. Livet er en række af tilfældigheder, derfor har Gravesen heller ikke villet påvirke digtenes indbyrdes forhold, men ladet alfabetet være en tilfældighedsgenerator.Digtene spænder vidt og behandler politik såvel som tissetrang. Gravesen prøver ikke at gøre tingene sværere, end de er, teksterne er skrevet i et ligefremt, forståeligt sprog og med en god portion humor, men altid med en snert af alvor.Uddrag af bogen:JuniMine brændenælder står flottere end nogensinde. Stolt, strunkt og strittende. De vækker minder om en svunden tid.Skvalderkålen fraterniserer, frækt, frodigt og ganske frivolt med de gamle stauder. Løvetandens neongule punkfrisure lyser kraftigt op i plænen, som på grund af det tykke lag mos er blød, tæt og irgrøn.Alligevel siger naboen, at jeg ikke har grønne fingre.Om forfatteren:Frank Gravesen (f. 1961) er uddannet underviser og kunst- og kulturformidler. Ikke et ord om SEX i provinsen – eller ...? er hans fjerde bog. De tre foregående er digtsamlingerne Lad mig være – i fred (2016), Mig i dag – dig i morgen (2017) og En poetisk selvhjælpsbog? (2017). Ved siden af forfattervirksomheden er han også udøvende billedkunstner, foredragsholder og optræder sammen med en makker i det musikalske fællesskab ”Aagaard og Gravesen”, hvor Lasse Aagaard skriver musikken, og Gravesen leverer teksterne.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Ikke et ord om SEX i provinsen ... eller? er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Frank Gravesen. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Frank Gravesen bog online og også downloade det gratis!

Sex

Men alle regler er til for å brytes, eller hva..? Litt ekstra krydder i hverdagen? Spill spillet med flere spillere! Dere kan likevel hold dere til deres faste partner, eller utforske motstandernes, alt etter hva dere bestemmer selv. Avtal spillereglene på forhånd, slik at alle er enige om hva som er tillatt og ikke.

Norsk - Engelsk oversetter | TRANSLATOR.EU

5. En hunn-ilder vil dø om hun ikke har sex i løpet av ett år. 6. Det tyske ordet for prevensjonsmiddel er Schwangerschaftsverhütungsmittel, innen du er ferdig med å Helse og Livsstil Når tilfredsstillelsen uteblir, selv om målet er nådd Du har akkurat sikret deg drømmejobben, eller nådd et annet stort mål.

RELATEREDE BØGER

Undervejs
Den lille bog om stort vægttab
Drømmen eller måneastronomi
Bent Bandit spiser ude
Tusmørkebørn
Mordet på Marina Johansson
Mord i ketchupfabrikken
Kærlighed
Before
Sportshjerte
Faderens synder (Clifton-krøniken 2)
Derfor gik det sådan 9. april
Død verden #1: Monstre
Læreren som forsker
Peter Pedal