Det må aldrig ske igen

UDGIVELSESDATO 05-09-2014
FORFATTER Anton Guldbæk
ISBN 9788711335215
FILSTØRRELSE 1,69 MB
FILNAVN Det må aldrig ske igen.pdf
Defalske9ere.dk Det må aldrig ske igen Image
Den 19. september 1944 opløste tyskerne det danske politi, og næsten 2000 danske betjente blev anholdt.DET MÅ ALDRIG SKE IGEN er den unge betjent Anton Guldbæks beretning om det, der begyndte med at være en almindelig dag på kontoret og endte med otte måneder i helvede. Om turen fra Aalborg til Frøslevlejren, fra koncentrationslejrene Neuengamme og Buchenwald og videre til krigsfangelejren Mühlberg. Og tilbage igen med 'de hvide busser' til Sverige, hvor han opholdt sig frem til Befrielsen.En velskrevet, usentimental og gribende personlig fortælling, der giver et enestående indblik i et stykke Danmarkshistorie, vi aldrig må glemme. En øjenvidneberetning, som familien først nu, 70 år efter, har ønsket at udgive til minde om det danske politis sværeste periode.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Det må aldrig ske igen-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Anton Guldbæk. Med webstedet defalske9ere.dk læses Det må aldrig ske igen online nu så nemt!

Det må aldrig ske igen | Litteratursiden

- Det, der betyder noget er, at det aldrig må ske igen; min søn og alle andre på det fly bør aldrig nogensinde glemmes, siger han. Det er dog kommet frem, at Andreas Lubitz formåede at skjule ...

Lettet AGF-chef: - Det må aldrig ske igen! - Ekstra Bladet

DET MÅ ALDRIG SKE IGEN er en usentimental fortælling om overlevelse, sammenhold og håb. Og en gribende personlig beretning, der giver et enestående indblik i et stykke danmarkshistorie, vi aldrig må glemme. En øjenvidneberetning, som familien først nu, 70 år efter, har ønsket at udgive til minde om det danske politis sværeste periode.

RELATEREDE BØGER

Kilimanjaro trekking
Freddy & monstrene #4: Den mørke mose
The Vampire Diaries #13: Maskerne falder
Spirit animals - blodbånd
Lille Lydløse
De schoonmaker 5 - Jij bent de volgende
Hjernen
Teatrets omrids
Manden fra tunnelen
Ce que je rêve d'elle – Une nouvelle érotique
Hvordan vi tænker
Konstantinopels fald
Breve 1911-71
Her på jorden
Jens Otto