Verdens bedste. Danmarks vej til Mexico - mål for mål

UDGIVELSESDATO 29-04-2019
FORFATTER Frits Ahlstrøm
ISBN 9788726097849
FILSTØRRELSE 5,86 MB
FILNAVN Verdens bedste. Danmarks vej til Mexico - mål for mål.pdf
Defalske9ere.dk Verdens bedste. Danmarks vej til Mexico - mål for mål Image
'Onsdag den 26. september 1984 begyndte det danske landshold sin march mod Mexico til den 13. slutrunde om verdensmesterskabet i fodbold. Det var 7. gang, DBU forsøgte at få sit nationalhold med i denne turnering, der overgår interessen for alt andet.'Frits Ahlstrøm fortæller om Danmarks legendariske rejse til VM i Mexico i 1986. Bogen byder på alle højdepunkterne fra de nervepirrende VM-kvalifikationskampe, omtale af de enkelte spillere, oversigt over resultater samt spillernes egne beretninger om de danske roligans’ betydning for landsholdets indsats.Frits Ahlstrøm (f. 1945) var i mange år sportsredaktør på Politiken og Alt om Sport. Senere skiftede han spor og blev informationschef i DBU og sportschef i Brøndby. Frits Ahlstrøm er desuden kendt som medkommentator til VM-fodboldkampe på DR TV og var i mange år tilknyttet UEFA og FIFA.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Verdens bedste. Danmarks vej til Mexico - mål for mål-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Frits Ahlstrøm. Med webstedet defalske9ere.dk læses Verdens bedste. Danmarks vej til Mexico - mål for mål online nu så nemt!

Grydebrød - opskrift på verdens bedste brød - Madens Verden

Danmarks største nyhedssite. Vi er først med nyheder, sport og underholdning. Velkommen til virkeligheden. USA er på vej til at trække sig ud af endnu en international aftale.

Nyheder, sport og underholdning

I dag fremlægger Venstre et finanslovsforslag, som vil fastholde Danmark helt fremme blandt lande i verden, hvor folk er bedst til at tale dansk. "Vi kan stadig falde et par pladser og alligevel være heroppe blandt de bedste lande i verden til at tale dansk", udtaler statsministeren og viser med sin...

RELATEREDE BØGER

En anden kvinde
Saga Swärd – omskakare och världsresenär
Castros mand i København
Anja lernt reiten
Fighter
Vingt mille lieues sous les mers
En lille tjeneste
Barbro i Paris
Helten
Uvis
Sofia #1: Sofia osaa juosta
Vise ord for glade gubber
Narrenes fest
Brobyggerne
Den magiske bog 2: Kærestemagi
Alenemor møder millionær
Midzomernacht op een Zweeds eiland - erotisch verhaal
Beretning om en skibbruden
Databeskyttelse i arbejdsretten
Vinterkrigere