Europa i globaliseringens tidsalder

UDGIVELSESDATO 22-11-2007
FORFATTER Anthony Giddens
ISBN 9788741251202
FILSTØRRELSE 5,75 MB
FILNAVN Europa i globaliseringens tidsalder.pdf
Defalske9ere.dk Europa i globaliseringens tidsalder Image
'er man interesseret i (europæisk) politik, er der al mulig grund til at læse Europa i globaliseringens tidsalder.'Annegrethe Rasmussen, InformationDe europæiske lande er – med rette – stolte af deres sociale systemer, der sikrer sammenhængskraft og holder hånden under de svageste. Men Europas velfærdsstater er under pres i disse år, og frygten for social dumping har ført til en udbredt skepsis over for det europæiske projekt – senest og mest markant med Frankrigs og Hollands nej til den nye forfatningstraktat.I Europa i globaliseringens tidsalder argumenterer Anthony Giddens for, at de europæiske staters velfærdsmodeller skal reformeres og udvikles. England og de skandinaviske lande har vist vejen med hensyn til økonomisk vækst og nedbringelsen af arbejdsløsheden. Men der er stadig langt igen når det gælder håndteringen de udfordringer, som globalisering, indvandring, livsstilssygdomme, trafik- og miljøproblemer og en aldrende befolkning fører med sig. Forandringerne er en forudsætning for fortsat social retfærdighed, og hvis tilliden til det europæiske projekt ikke skal smuldre, skal Unionen demonstrere handlekraft og sikre, at social beskyttelse og økonomisk fremgang fortsat går hånd i hånd.ANTHONY GIDDENS er tidligere direktør for London School of Economics og fellow på King’s College, Cambridge. Han er medlem af Overhuset og var rådgiver for New Labour, da Tony Blair kom til magten. Hans imponerende videnskabelige produktion og stærke politiske engagement har gjort ham til sin generations mest indflydelsesrige britiske samfundstænker. På Hans Reitzels Forlag er tidligere udkommet bl.a. Intimitetens forandring (1994), Modernitetens konsekvenser (1994), Modernitet og selvidentitet (1996), og debatbøgerne Den tredje vej – socialdemokratismens fornyelse (1999) og En løbsk verden – hvordan globaliseringen forandrer vores tilværelse (2000).
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Europa i globaliseringens tidsalder-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Anthony Giddens. Med webstedet defalske9ere.dk læses Europa i globaliseringens tidsalder online nu så nemt!

Eksilets Tidsalder Interview Med Zygmunt Bauman

Start studying Sprog i globaliseringens tidsalder. Learn vocabulary, terms and more with flashcards, games and other study tools.

Økonomisk globalisering - HHD Artikkel | NUPI

Romantikk i globaliseringens tidsalder. Anmeldelse: «A Hologram for the King». Unnvikende Dramaet i «A Hologram for the King» forløses nemlig ikke så mye som det fordamper. Den samme globaliseringen som har påført Alan sjelekvaler fratar ham i siste instans behovet for å ta stilling til...

RELATEREDE BØGER

Pi og far på tur
Kuglerne og fantasien. En bog om Kim Larsen
Sundhedsdansk
Totalitarismens oprindelse III – Totalitarismen
Vanartiga föräldrar
The Black Dagger Brotherhood #16: Den feje helt
Jordan: The Hashemite Kingdom
Godnathistorier - WOMAN - 5
Lo spazzino 1: La lista
Løvindens sang #4: Den Springende Løvinde
Natur, miljø og teknologi i barnehagen
Hverdage
Ryöstölapsi
I skyggen af pesten
Northern Italy: Emilia-Romagna: including Bologna, Ferrara, Modena, Parma, Ravenna and the Republic of San Marino