Der hvor solen aldrig skinner

UDGIVELSESDATO 14-03-2019
FORFATTER Peter Grønlund
ISBN 9788770363334
FILSTØRRELSE 5,43 MB
FILNAVN Der hvor solen aldrig skinner.pdf
Defalske9ere.dk Der hvor solen aldrig skinner Image
Der findes mange myter og forestillinger om, hvordan det er at sidde i fængsel i Danmark: Det er en feriekoloni. Bander og rockere styrer med vold og terror. Man bliver mere kriminel af at sidde i fængsel.‘Der hvor solen aldrig skinner’ går bag om myterne og skildrer via en række skæbnefortællinger den sande historie om hverdagen bag de høje ringmure. Ærligt, råt og uden moraliseren om rigtigt og forkert fortælles historien om en ung drabsmand, der afsonede i Horsens Statsfængsel, en graffitimaler, der røg på sygeafdelingen på Vestre fængsel og narkohandleren, der fik en straksdom på et års fængsel, som han afsonede blandt brutale indsatte i et arresthus. Om den autonome, der smed æg i hovedet på statsministeren og mange andre historier fra indenfor murene. I bogen kommer læseren helt tæt på hverdagen blandt langtidsfanger i lukkede fængsler og kortidsfanger i åbne fængsler, og giver et ærligt billede af hvordan det rent faktisk er at sidde i fængsel i Danmark.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Der hvor solen aldrig skinner er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Peter Grønlund. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Peter Grønlund bog online og også downloade det gratis!

Der hvor solen aldrig skinner af Peter Grönlund, Peter ...

Bøger og magasiner Peter Grønlund - Der Hvor Solen Aldrig Skinner, Bog

Der hvor solen aldrig skinner: Skæbnehistorier fra danske ...

We use cookies to ensure the website functions properly. These, for example, will keep you logged in, will track performance and can be used for marketing purposes.

RELATEREDE BØGER

Neurologi/neurokirurgi
Så er der serveret, hr. Struganoff
Den hemmelige modstander
De døde og de levende
Jungledyret Hugo - fræk som altid
Mie, Mads og de andre ...
Provence
Vom selben Blut - Schweden-Krimi
Mellem to sprog
Mødet med Maria Magdalene
\
Mellem Brøndkjær og Nørholm