Jeg er blevet et hylster

UDGIVELSESDATO 23-11-2019
FORFATTER Linus Carlsen
ISBN 9788797045756
FILSTØRRELSE 5,25 MB
FILNAVN Jeg er blevet et hylster.pdf
Defalske9ere.dk Jeg er blevet et hylster Image
Jeg er blevet et hylster af Linus Carlsen. Poesi. 54 sider. 170 kr. vejl. Udkommer 23. november 2019.Prosaforfatter og lektor i kunst og kultur, Linus Carlsen debuterer som digter med samlingen samling Jeg er blevet et hylster, der et værk om livets følelsesmæssige ambivalens; i digtene møder vi en fåmælt livsglæde i små øjeblikke og en rastløs melankoli i andre. Det er digte om, hvordan vi som mennesker bliver påvirket af hinanden uden at kunne kontrollere det, digte om at forstå sig selv – både som selvstændigt menneske og i et parforhold – og hvordan det føles at glide fra den, man elsker. Jeg er blevet et hylster er en digtsamling om livets foranderlighed, tyngde og glimtvise glæde. Carlsens tidligere udgivelser tæller romanen Genskær (2007) og kortprosasamlingen Pantomime (2010).Jeg er blevet et hylster. Digte, 54 sider, softcover med omslag af Stine Friis Møller og håndsyet i 200 nummererede eksemplarer, 170 kr. i vejledende udsalgspris. Kan købes i alle landets (net)boghandlere.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Jeg er blevet et hylster-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Linus Carlsen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Jeg er blevet et hylster online nu så nemt!

Jeg er blevet et hylster af Linus Carlsen

Arnold Busck. Luk. Din kurv

Bladr - Home | Facebook

»Jeg er blevet opereret utallige gange i knæene, to gange i hvert lår, og jeg er opereret ved anklerne og ved skuldrene. Du kan se, hvor grimme mine ar er. I dag er jeg misformet, min venstre arm er tre centimeter kortere end den højre, så jeg har et kronisk slid på min ryg,« fortæller han.

RELATEREDE BØGER

Lang vej frem
Prinsen som ikke kunne elske/Rebellens hjerte
Slaraffenland
Rapport fra de indre landskaber
På vej
Min geniale veninde
FANTOM om krop og tab
Gift mot sin vilja
Gjøngehøvdingen og Dronningens vagtmester
Simon og Samira laver lister, Grøn Læseklub
Sjælens rose
Lingos lov
Paw i urskoven
En fremmeds hånd
Korstogene
Elevatordrengen i Lissabon
Som stjernerne står
De objudna