Indsamlingsloven med kommentarer

UDGIVELSESDATO 10-12-2015
FORFATTER Poul Erik Lytken
ISBN 9788757498318
FILSTØRRELSE 6,18 MB
FILNAVN Indsamlingsloven med kommentarer.pdf
Defalske9ere.dk Indsamlingsloven med kommentarer Image
Der indsamles hvert år mere end 300 mio. kr. fordelt på mere end 500 indsamlinger. En succesfuld indsamling afhænger i høj grad af tillid og god omtale. Selv mindre ulovligheder kan give dårlig presseomtale og skade tilliden til indsamleren og derfor har både indsamlere og donorer stor interesse i, at de til enhver tid gældende regler for indsamlinger følges. Reglerne for- og kravene til disse indsamlinger blev ændret væsentligt med indsamlingsloven fra 2014. Såvel de nye som de tidligere regler har kun i meget begrænset omfang været behandlet i den juridiske litteratur.Indsamlingsloven med kommentarer er den juridiske håndbog for organisationer og rådgivere mv., når der skal tilrettelægges og gennemføres offentlige indsamlinger. Indsamlingsloven, dens anvendelsesområde samt kravene til de omfattede indsamlinger gennemgås udførligt. Derudover beskrives Indsamlingsnævnets rolle og grænserne for dets kompetencer i forbindelse med dets tilsyn af de mange indsamlinger, som hvert år gennemføres. Bogen indeholder samtidig en gengivelse af de særlige regler for almenvelgørende og almennyttige organisationer på indsamlingsområdet såvel som på skatteområdet.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Indsamlingsloven med kommentarer er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Poul Erik Lytken. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Poul Erik Lytken bog online og også downloade det gratis!

Hjælp mig med at hjælpe udsatte børn i Cambodja - booomerang.dk

Ombudsmandsloven Med Kommentarer book. Read reviews from world's largest community for readers. Start by marking "Ombudsmandsloven Med Kommentarer" as Want to Read

En lille bog om kærligheden Hent Søren Gosvig Olesen...

...selv om det ofte ble oppfattet som lite korrekt, sett i lys av at Republikken Kina omfattet kun Taiwan (og andre utaskjærs øyer) sammenlignet med Folkerepublikken Kina som omfattet hele Fastlands-Kina.

RELATEREDE BØGER

Ond vind
Dyrevenner - Hyp Hilda
En drift vers
Det kan ikke ske i Danmark
Vore somre i paradis
Lone och sommaren
Allister Z - Dramatizado
Nostalgisk jul
Inés og Bøg
Afvigelsens identitetsdilemmaer
Intro
Puertas abiertas - Confesiones íntimas de una mujer 3
11 fortællinger
Askepot - Tiden skrues tilbage
Træningsfysiologi
Gidseldrama og flykapring
Den syvende engel
Set, hørt og forstået
Kuoleman aika: Osa 5