Yoko Tsuno - Vinea i fare

UDGIVELSESDATO 03-05-2017
FORFATTER Roger Leloup
ISBN 9788770856577
FILSTØRRELSE 2,26 MB
FILNAVN Yoko Tsuno - Vinea i fare.pdf
Defalske9ere.dk Yoko Tsuno - Vinea i fare Image
På planeten Vinea - to millioner lysår fra Jorden - iværksættes en ekspedition, der snart udvikler sig til et mareridt, for i de fjendtlige landskaber truer gigantiske insekter, som er programmeret til at dræbe .På en satellit arbejder unge kvinder med at skaffe energi til en byplanet, der flakker om i rummet, men de er døden nær på grund af stråling .I en by på havets bund opfostres børn til at blive dødbringende teknikere .På Vinea såvel som på Jorden fører voldsomme magtkampe til livsfarlige forhold - og Yoko Tsuno har brug for al sit mod, sin tekniske kunnen og sin stædighed i sine forsøg på at skabe fred mellem universets forskellige racer.Temaet for dette femte samlebind med den japanske elektronikingeniør og hendes venner er - ligesom det første samlebind - Yokos nære venskab med nogle af de blåhudede vineanere, og hvad det kræver at forsøge at skabe fred mellem universets mange forskellige racer. Tre af de klassiske historier med Yoko Tsuno samlet til én lang fortælling prydet med tilføjede helsidesillustrationer: Titanerne, Lyset fra Ixo og Dybets dronning. Tre af Yoko Tsunos klassiske eventyr, som ikke har kunnet fås i mange år.Endvidere indeholder bogen et omfattende og rigt illustreret ekstramateriale om tegneseriens og de enkelte historiers tilblivelse.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Yoko Tsuno - Vinea i fare-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Roger Leloup. Med webstedet defalske9ere.dk læses Yoko Tsuno - Vinea i fare online nu så nemt!

Yoko Tsuno Samlebind 5 - Tegneserie - Gucca.dk

På Vinea såvel som på Jorden fører voldsomme magtkampe til livsfarlige forhold - og Yoko Tsuno har brug for al sit mod, sin tekniske kunnen og sin stædighed i sine forsøg på at skabe fred mellem universets forskellige racer.

Yoko Tsuno - Bok 05 - Vinea I Fare

Yoko Tsuno: Jorden kalder Vinea er på 176 sider, er indbundet og måler 22×30 cm. Bogen indeholder et omfattende og rigt illustreret ekstramateriale samt disse tre album: Nærkontakt i jordens indre, Vulcans smedje og Vineas tre sole.

RELATEREDE BØGER

De 5 (15) - De 5 følger et spor
Koalaen der kunne
Ungarsk begynderkursus CD-ROM & download
Drift: Fire fortællinger
Pays Varois: Verdon Gorges - Marseille, Toulon, St Raphaël
Adam navngiver flere dyr
Hjertesorg
Stemmer fra provinsen
Bidevind og blåhvaler
Den fabelagtige familien Frank
Liket i skåpet
De seje – 12 historiske kampe med danske boksere
Sommarsex 2: Stranden
Rejsen til det Forbudte Bjerg
Frigivelsen
Das verräterische Herz - die besten Novellen von Edgar Allen Poe