Sommerblusset

UDGIVELSESDATO 01-06-2018
FORFATTER Knud Erik Pedersen
ISBN 9788702245493
FILSTØRRELSE 6,99 MB
FILNAVN Sommerblusset.pdf
Defalske9ere.dk Sommerblusset Image
Femte bind i romanserien om Esben Poulsen fra Skarring. Lise og Esben er blevet gift, Lise er gravid, og de læser begge to stadigvæk i Brattrup. Esben har lidt svært ved at koncentrere sig om sin ægtestand: Der skal ikke så meget til at distrahere ham og lokke ham fra dydens smalle vej til bajerne og andre fristelser.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Sommerblusset-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Knud Erik Pedersen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Sommerblusset online nu så nemt!

Få Sommerblusset af Knud Erik Pedersen som e-bog i ePub ...

Sommerblusset. 4.4 5 5 Forfatter: Knud Erik Pedersen Oplæser: Knud Erik Pedersen. Findes som lydbog. Findes som e-bog. Femte bind i romanserien om Esben Poulsen fra Skarring. Lise og Esben er blevet gift, Lise er gravid, og de læser begge to stadigvæk i Brattrup.

Knud Erik Pedersen bøger | Bøger skrevet af Knud Erik ...

At kalde Sommerblusset 'et værk i den realistiske tradition' vil være at underdrive groft. Forfatteren har begge arme dybt begravet i handlingens tid, miljøets hele mentalitet, og Knud Erik Pedersen skriver et roligt, stilfærdigt jyskpræget dansk, der som en handske smyger sig om de personer, han ønsker at give sin læser fuldkomment indblik i.

RELATEREDE BØGER

Tasting You: Body Recall & Thai Silk
Når sindet er sandt
Bourgogne Franche Comte, Michelin Maxi Regional Map 602
Essentiel Yoga
Kabinettsekreteraren
Heidefluch
Lappmarksbarnen och Elli-Marja.
Travel Companion
Lidenskabens veje
Den fede, hvide tuan
Os
Valde & Krista #5: Valde er væk
Holbæk havnebane, Nykøbing Sjælland havnebane
Los, küss mich
Simon Spies