Sorggrupper i kirken

UDGIVELSESDATO 01-09-2014
FORFATTER Line Bjørn Hansen
ISBN 9788741005270
FILSTØRRELSE 1,87 MB
FILNAVN Sorggrupper i kirken.pdf
Defalske9ere.dk Sorggrupper i kirken Image
En brugsbog til inspiration for alle, der ønsker at give efterladte mulighed for at bære deres sorg sammen med andre.Bogen bygger på praktiske erfaringer fra sorggruppeledere og deltagere, den giver generelle metodiske overvejelser samt konkrete bud på, hvordan sorggrupper kan planlægges og udføres i praksis. Bogen er en fuldstændig gennemrevideret udgave af bogen Sorggrupper i kirken – Fortællinger om tab, håb og fællesskab (Line Bjørn Hansen og Thomas Bjørn Hansen 2010), bl.a. baseret på den viden, der er indsamlet i forbindelse med projekt ’Sorggrupper i Folkekirken’ (påbegyndt i 2013), et landsdækkende projekt til afdækkelse af viden om sorggruppepraksisser i Danmark, som to af bogens tre forfattere står i spidsen for (Line Bjørn Hansen og Christian Juul Busch).
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Sorggrupper i kirken-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Line Bjørn Hansen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Sorggrupper i kirken online nu så nemt!

Sorggrupper i kirken: Når sorgen bæres sammen (Hæfte ...

Sorggrupper i folkekirken. 948 likes · 3 talking about this. En sorggruppe er et gratis tilbud til mennesker, der har mistet en nærtstående. Her kan man dele tanker og erfaringer med andre i samme...

Sorggrupper | Folkekirken.dk

Om os. Kolding Sorggruppe er et tilbud til børn og unge som har mistet nogen, der stod dem nær. Vi mødes i Brændkjærkirkens lokaler hver anden tirsdag fra kl. 17.30-20.00.

RELATEREDE BØGER

Slegianti kaltė. 1 skyrius
Ildsalamander
I Stanleys fodspor gennem Afrika. 100 år efter mødet med Livingstone
Lokket i døden
Engel
København fra oven
Nördliche Fränkische Schweiz
En gris som har været oppe at slås kan man ikke stege
Stille nu
Lasse-Leif og den sidste sut