Kollegial læring - og opmærksomheden på, hvad der skaber læring

UDGIVELSESDATO 25-12-2015
FORFATTER Jakob Hassing Pedersen
ISBN 9788771851175
FILSTØRRELSE 6,68 MB
FILNAVN Kollegial læring - og opmærksomheden på, hvad der skaber læring.pdf
Defalske9ere.dk Kollegial læring - og opmærksomheden på, hvad der skaber læring Image
Jeg vil i denne artikel skitsere, hvorfor og hvordan kollegial læring kanetableres på nogle konstruktive måder, som er til gavn for både denenkelte medarbejder, for det kollegiale fællesskab og for organisationensom helhed. Jeg vil redegøre for, hvordan kollegial læring både er enmulighed og en udfordring, og jeg vil i denne forbindelse trække pålærings-, gruppe- og socialpsykologi til belysning af, hvad der kan værepå spil i de kollegiale relationer – og dermed også, hvad man formentligmed fordel kan være opmærksom på, når man i kollegafællesskabetgiver sig i kast med at iscenesætte læreprocesser for og med hinanden.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Kollegial læring - og opmærksomheden på, hvad der skaber læring blev skrevet den 25-12-2015 af forfatteren Jakob Hassing Pedersen. Du kan læse bogen Kollegial læring - og opmærksomheden på, hvad der skaber læring i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Jakob Hassing Pedersen.

Kursus på sommeruniversitetet i Kalundborg kommune ift. iPads som stø

Opskriften lyder på faste rammer, sund kost, masser af motion, regelmæssig søvn og et minimum af mobiltelefoner, computere og tv. Også et andet intensivt skole-projekt har succes med at løfte børns faglige niveau med raketfart. Lær for Livets 'Learning Camp', som drives af Egmont Fonden i...

Coronakrisen tvinger omstillingen frem på markedet for efteruddannelse

Tips for å lære barna om personlig økonomi. Når barna flytter hjemmefra. Få oversikt over deres nye økonomiske situasjon. Kort fortalt er det hvor mye du kan betale på renter og avdrag hver måned som bestemmer hvor mye du kan få i boliglån.

RELATEREDE BØGER

Det store krydsordsleksikon
Bornholm
Guds næve
Wendy - Gør mig til springrytter
Til jord skal du blive
Nordisk Mytologi - Olriks Lille Leksikon
Luskefisefortællinger
Når klokken ringer ud
Muldyret og andre dyrefortællinger
Drab efter begæring
Negationer
Handyman
Marco Polo Kartenset Österreich
Alt om at være pige - Når alt føles som teater
Seriøst, William?