Det manglende led

UDGIVELSESDATO 08-10-2013
FORFATTER Stefan Tegenfalk
ISBN 9788771414721
FILSTØRRELSE 5,37 MB
FILNAVN Det manglende led.pdf
Defalske9ere.dk Det manglende led Image
Spænding til det sidste i den dramatiske afslutning på Tegenfalks populære krimitrilogi”Uden at se sig tilbage begyndte hun at løbe ned mod den stejle klippeskråning. Hvis hun løb hurtigt nok, kunne den, der sad i stolen, ikke nå at afskære hende vejen. Da hun var kommet forbi kurvestolene, vendte hun sig om og blev stående som lammet. Hun blev mødt af et rædselsvækkende syn.”Kriminalkommissær Walter Gröhn er blevet sat af efterforskningen af en række brutale mord på nogle af retsvæsenets vigtigste repræsentanter. Han kan imidlertid ikke helt slippe sagen og rejser til Frankrig for at søge svar hos Europol. Kriminalassistent Jonna de Brugge har en intern undersøgelse hængende over hovedet, og mens hun venter på sagens udfald, træffer hun en skæbnesvanger beslutning. En beslutning, der ikke kun vil påvirke hendes fremtid inden for politiet, men også lede hende på sporet af it-kriminalitet, illegale undersøgelser og en mareridtsagtig jagt, der tvinger hende til at kæmpe for sit liv.Stefan Tegenfalk (f. 1965) er født og opvokset i Sverige. Det manglende led er tredje og sidste bind i trilogien om kriminalkommissær Walter Gröhn og Jonna de Brugge. Serien tæller desuden Vredens tid og Nirvanaprojektet.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Det manglende led er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Stefan Tegenfalk. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Stefan Tegenfalk bog online og også downloade det gratis!

Det manglende led af Nicolas Freeling | Bog & idé

Det manglende led er tredje og sidste bind i trilogien om kriminalkommissær Walter Gröhn og Jonna de Brugge. Serien tæller desuden Vredens tid og Nirvanaprojektet. Sideantal. 468. Udgivelsesår. 2013 . Udgave. Oplag. Forlag. Turbine Forlaget. Originalsprog. Sprog. dan. Indbinding. Ebog. ISBN/EAN. 9788771414721 / 9788771414721.

Det manglende led | Arnold Busck

Det manglende led. Indsendt af Birte Strandby | jul 21, 2016 | 01. Skønlitteratur, Krimier | 0 | Tredje og sidste del af trilogien om kriminalkommissær Walter Gröhn og hans makker Jonna de Brugge. En vanskelig sag nærmer sig sin opklaring, og det handler om emner, ...

RELATEREDE BØGER

Hurtige hænder
Ella
Skygge-Baldur
O linho
Musik
Den politiske kandestøber
Giraffer
Haven med stil
Saras ansikte
Bundet og forladt
مصير الجان 1: المحاربون المدرَّعون
Epistler
Familien på Uglegården
Byggepladsen
Sorgens grundstof
Nem grammatik