Skilsmissens ABC

UDGIVELSESDATO 04-02-2016
FORFATTER Annika Lillelund Fauli
ISBN 9788771581805
FILSTØRRELSE 5,27 MB
FILNAVN Skilsmissens ABC.pdf
Defalske9ere.dk Skilsmissens ABC Image
Bliver du forladt? Forlader du? Hvem flytter? Hvordan fortæller man det til børnene? Hvordan hjælper man sine børn, når man selv er i krise? Hvad med konflikterne? Hvornår er børnene klar til at møde en ny kæreste? Hvordan etablerer man en sammenbragt familie? Og hvad med jul? Og fødselsdag?Det er vigtigt at være gode forældre – også når man er skilt. Men hvordan gør man det? Det er spørgsmålet for rigtig mange forældre, som står midt i deres livs største krise: skilsmissen. Det er en skrøbelig tid, og det kan være rigtig svært at samarbejde og kommunikere ordentligt med eks-partneren. For meget kan gå galt, når smerten, krisen og sorgen raser.Skilsmissens ABC er en guide til forældre, som skal skilles eller overvejer muligheden. Bogen hjælper dig med at træffe de bedste beslutninger for dig og dine børn, med at forstå børnenes reaktioner, følelser og tanker gennem skilsmissen. Bogen giver dig redskaber til at håndtere de forskellige situationer, du kan komme ud for med dine børn.Skilsmissens ABC er til dig, som har brug for et praktisk såvel som følelsesmæssigt overblik over din skilsmisse. Bogen behandler tiden før, under og efter en skilsmisse og livet i den sammenbragte familie, måske med en ny kæreste. Du kan læse bogen fra A-Z eller dykke ned i den fase, du befinder dig i lige nu og få gode råd.Alle råd i bogen peger på de løsningsmuligheder, der er bedst for børnene, så du som forælder får overblik over, hvordan du støtter dit barn bedst muligt.Skilsmissens ABC er skrevet af psykolog Lene Stephensen og skribent Annika Lillelund Fauli. Lene Stephensen har gennem 40 år bistået par i deres skilsmisser og har et skarpt blik rettet mod barnets stemme i skilsmisserne. Annika Lillelund Fauli er skribent og skriver til daglig om familie og livsstil. Hun lever desuden selv i en sammenbragt familie. Annika og Lene er familiært forbundet, da Annika er gift med Lenes eks-svigersøn, Søren Fauli, som til denne bog har skrevet et personligt forord om sin egen skilsmisse.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Skilsmissens ABC er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Annika Lillelund Fauli. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Annika Lillelund Fauli bog online og også downloade det gratis!

Skilsmissens abc af Annika Lillelund Fauli,Lene Stephensen ...

Her kan du læse uddrag af Skilsmissens ABC - En guide til en bedre skilsmisse for dig og dine børn af Annika Lillelund Fauli og Lene Stephensen. Skilsmissens ABC er en guide til forældre, som skal skilles eller overvejer muligheden. Bogen hjælper dig med at træffe de bedste beslutninger for dig og dine børn, med at forstå børnenes reaktioner, følelser og tanker gennem skilsmissen.

Skilsmissens abc af Annika Lillelund Fauli | Bog & idé

Skilsmissens ABC er skrevet af psykolog Lene Stephensen og skribent Annika Lillelund Fauli. Lene Stephensen har gennem 40 år bistået par i deres skilsmisser og har et skarpt blik rettet mod barnets stemme i skilsmisserne. Annika Lillelund Fauli er skribent og skriver til daglig om familie og livsstil.

RELATEREDE BØGER

Babymad
By & kultur
Av ren lust: Ön
Beskytteren
Shopaholic stiler mod stjernerne
Ida er vred
MIN LILLE BRANDSTATION - AKTIVITETSÆSKE
David Copperfield
Robuste børn
Klinisk neuropsykiatri
Piękna pielęgniarka
De frosne flammer
De gamle