Dansere fra en anden verden

UDGIVELSESDATO 31-07-2017
FORFATTER Rolf Gjedsted
ISBN 9788711799505
FILSTØRRELSE 6,15 MB
FILNAVN Dansere fra en anden verden.pdf
Defalske9ere.dk Dansere fra en anden verden Image
'For barnet, glad for kort og stik,ligner universet dets egen store appetit.Åh! hvor stor er verden ikke ved lampens lys!Og i erindringens øjne er den så lille!'Med disse ord indleder Rolf Gjedsted sin gendigtning af Baudelaires digtning. Det er langt fra første gang, Gjedsted har ladet sig inspirere af netop denne digter, men i 'Dansere fra en anden verden' lader Gjedsted sig også inspirere af en lang række andre digtere; heriblandt Poe, Rimbaud, Dupin, Verlaine og Jorge Luis Borges.Den danske forfatter Rolf Gjedsted (f. 1947) fik sin debut som 21-årig med udgivelsen 'Englefronten'. Han har gennem sit produktive forfattervirke udgivet værker i mange forskellige genrer og prøvet kræfter med alt fra en historisk trilogi over psykologiske romaner til digtsamlingen 'Skrigende mand' (2000). Rolf Gjedsted var nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris for digtsamlingen 'Gå om bag spejlet' og modtog i 2016 Morten Nielsens Mindelegat, hvis tidligere modtagere blandt andet tæller Halfdan Rasmussen, Bjarne Reuter og Tove Ditlevsen. Derudover har Rolf Gjedsted fået tildelt et utal af legater fra Statens Kunstfond og ligeledes modtaget både Holger Drachmann-legatet (1991) og Emil Aarestrup Medaillen (1986) for sit mangeårige arbejde inden for litteraturens verden.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Dansere fra en anden verden er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Rolf Gjedsted. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Rolf Gjedsted bog online og også downloade det gratis!

Vaslav Nijinskij | Gyldendal - Den Store Danske

Snedronningen er en gribende historie for både børn og voksne. Kay og Gerda er bedste venner. Men deres venskab bliver sat på en hård prøve, da Djævelens spejl går i tusind stykker. Stykkerne flyver rundt i hele verden. Én af splinterne rammer Kay i hjertet, og en anden rammer ham i øjet.

Indien - en anden verden | At begive sig IND I EN anden ...

Unge aspirerende dansere fra USA og hele verden drømmer om en karriere i New York. Men de heldige skal først gennem et nåleøje og opdager herefter, hvor hårde arbejdsvilkårene er. Canadieren Haylee Nichele fortæller om sin uddannelse på Julliard School og det første år af en lovende karriere som danser og koreograf

RELATEREDE BØGER

Græskarmanden
Da havenisserne kom til udkantsdanmark
Vitello går til pigefødselsdag
Rejseskitser 1948-2008
Ronja Røverdatter.
New York
Mirakelfloden
Livsluft
Genskin af fjerne lyn
Opdraget af ånderne
Vild med dansk 9. Dvd
Robotten og den menneskelige faktor