Smeden og bageren

UDGIVELSESDATO 07-04-2014
FORFATTER Johan Herman Wessel
ISBN 9788740401011
FILSTØRRELSE 2,10 MB
FILNAVN Smeden og bageren.pdf
Defalske9ere.dk Smeden og bageren Image
Wessels fortællinger om smeden og bageren og den onde herremand,hans små vers om vin og smørrebrød og hans respektløse gravskrifter:Her ligger Lieut'nant Stabel,O vee, heel miserabelI Veiret med sin Snabel,Og er ei nu capabel,At bruge meer sin Sabel,Som var ham meest aimabelNæst Brændeviin og Fabel.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Smeden og bageren er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Johan Herman Wessel. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Johan Herman Wessel bog online og også downloade det gratis!

Skoletorget/Smeden og Bageren

«Smeden og Bageren» minner på mange måter om et skjemteeventyr, der vanlige folk ofte gjorde narr av øvrigheten. Vi foreslår at temaer i dette diktet er en domstol som ikke fungerer, og mangel på fornuft. Udugelig domstol. Domstolen starter med å gjøre jobben sin, da de stiller smeden for retten.

Smeden & Bageren - Udfordringen

Smeden og bageren er en humoristisk fortelling i verseform, skrevet av Johan Herman Wessel på slutten av 1700-tallet. Fortellingen ble senere illustrert av Theodor Kittelsen som en slags tegneserie i "Stomperud-stil".

RELATEREDE BØGER

Dobbelt så gammel
Ansigterne
Marias stjerner
Ekstravagant
Mandigo og helvedeshundene
Stjerneslugeren
Americas
Tyven fra Rue Térèse
Peter Freuchens bog om eskimoerne
Dit årshoroskop 2016
Missförståndet
Særudstilling
Skaknovelle
Kan vi blive venner?
Så leva vi
Truslen fra Kina
Rapunsel
Udsatte egne - det er mig
Sund, glad og gravid