Nivemaskinen

UDGIVELSESDATO 27-01-2017
FORFATTER Anita Krumbach
ISBN 9788763848053
FILSTØRRELSE 6,63 MB
FILNAVN Nivemaskinen.pdf
Defalske9ere.dk Nivemaskinen Image
Anita Krumbach har skrevet teksten til sin første billedbog, og Cato Thau-Jensen har ladet sig inspirere til fantastiske billedcollager om en lille, kuet ulv, der en dag tager skruetrækkeren i egen pote og bygger en maskine, der kan sætte den store, farlige ulv på plads.Den store ulv går med tunge skridt. Glassene dirrer på bordet.Den lille ulv lytter og krammer sin ven.En morgen begynder de at bygge en nivemaskine med kæber, der kan knuse, kværne og kvase.Pressen skriver:»Der er aldrig kommet noget lignende, hvor ord og billede befrugter hinanden, så resultatet bliver himmelhøj klarhed og lutrede følelser. Godhed. Sådan er kunst. Så.«****** – Steffen Larsen, Politiken»Det er en god og anderledes bog, som kunne være med til at sætte en samtale i gang mellem børn og voksne […] Man bliver hurtig en del af historien, for den fortælles i jeg form. Det er med til at gøre, at man bliver suget ind i dette univers«**** – Bogrummet»Krumbach formår med få ord at skabe en stemning, der rammer lige i hjertet og Thau-Jensens karakteristiske streg understreger handlingen på fornemmeste vis. Det er en historie, der kræver en god snak om frygt og svigt. «–Jeanette Thisted Villadsen, Lektør
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Nivemaskinen-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Anita Krumbach. Med webstedet defalske9ere.dk læses Nivemaskinen online nu så nemt!

Nivemaskinen (Bog, Indbundet, Dansk) af Anita Krumbach

Nivemaskinen er en særdeles voldsom og alvorlig fortælling om frygt og tyranni. En bog, der ikke "bare" bør læses op uden mulighed for bearbejdning - til gengæld rummer bogen stort potentiale til fælles fortolkning og til at blive klogere på livet.

Anita Krumbach - Nivemaskinen (Indbundet Bog) [1. udgave ...

Nivemaskinen (Bog, Indbundet, Dansk) - Forfatter: Anita Krumbach - Forlag: Høst og Søn - ISBN-13: 9788763848053

RELATEREDE BØGER

Thailand: The Land of Smiles
Lovene og livet
Mormor og de otte unger i skoven
Kajs køer
Æstetiske læreprocesser
Projektpædagogik
Da leret tog form
Magiske væsner i Danmark #5: Ingrid og ellefolket
Gileads døtre
Selskabsret
I bålets gløder
Mystiska försvinnanden
Proust i Danmark
Ida og lykkefeen
De små pile
Spirituel astrologi
Der Imam und die Eselin
Rikosreportaasi Suomesta 1980