Beskatning ved havelågen

UDGIVELSESDATO 26-11-2012
FORFATTER Daniel Bergstein
ISBN 9788761932969
FILSTØRRELSE 4,10 MB
FILNAVN Beskatning ved havelågen.pdf
Defalske9ere.dk Beskatning ved havelågen Image
Få styr på reglerne om exitskat på aktier og kursgevinster for fysiske personer.Formålet med exitbeskatning er at sikre, at gevinst på aktiver, som er optjent under skattepligt til Danmark, bliver beskattet i Danmark.Exitbeskatning indtræder, når en person ophører med at være fuld skattepligtig til Danmark, eller når en person efter bestemmelserne i en dobbeltbeskatningsoverenskomst betragtes som hjemmehørende i en anden stat.Bogen gennemgår bl.a.:Den historiske udvikling i reglerne om fraflytningsbeskatning på aktier.Centrale betænkninger og arbejder fra Skatteudvalget og Skatteministeriet mv.Detaljeret redegørelse for de nugældende regler med udførlige regneeksempler.Problemstillinger i de nugældende regler om exitbeskatning på aktier.Modsætningsforholdet til EU-retten, specielt etableringsfriheden og den frie bevægelighed.Tre eksempler på udenlandske regler for exitbeskatning af urealiserede aktieavancer - for Sverige, Frankrig og Canada.Reglerne for exitbeskatning på kursgevinster.Målgruppe :Bogen er et godt værktøj for praktikere - advokater, revisorer, rådgivere m.fl. - og andre, der ønsker en udførlig fremstilling af den særlige beskatning, der indtræder, når man flytter fra Danmark.Om forfatteren :Daniel Bergstein er uddannet jurist fra Københavns Universitet. Han er ansat som Senior Tax Manager ved KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab og har i en årrække rådgivet personer om reglerne for beskatning ved fraflytning.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Beskatning ved havelågen er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Daniel Bergstein. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Daniel Bergstein bog online og også downloade det gratis!

Beskatning ved havelågen - Daniel Bergstein - häftad ...

"Beskatning ved havelågen" [1. udgave, 1. oplag] af Daniel Bergstein - Hæftet bog (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet). På dansk. Genre: Økonomi. Udgivet 26/11-2012. Vejer 749 g og måler 231 mm x 155 mm x 30 mm. Få styr på reglerne om exitskat på aktier og kursgevinster for fysiske personer. Formålet med exitbeskatning er at sikre, at gevinst på aktiver, som er ...

Beskatning ved havelågen: exitskat på urealiserede ...

Regnestykket er da ikke så slemt. Tager max 5 min i Excel at lave et ark som kan give dig tallene. Ved almindelige lønninger i størrelsesordenen 600-800k kan man faktisk trække en ~200k i udbytte til 20% beskatning. Det er sgu da slet ikke skidt. Kender ikke en god svensk revisor - sorry.

RELATEREDE BØGER

Straffeprosess
Den perfekte match
Mig og Earl og den døende pige
...rasende...
Game Master 3: Mega Wizard slår til
Guyanacapac
Secret no more!
Manden som påskud; Programmeret til kærlighed
Klinisk neurofysiologi
Kongelige mord i Danmarkshistorien
Politierindringer