Skoleudvikling med IT

UDGIVELSESDATO 20-08-2018
FORFATTER none
ISBN 9788771844122
FILSTØRRELSE 1,31 MB
FILNAVN Skoleudvikling med IT.pdf
Defalske9ere.dk Skoleudvikling med IT Image
En fagligt stærkere folkeskole. Det var et af hovedformålene med demonstrationsskoleforsøgene 2013-2015, hvor forskere, skoler og lærere gik sammen om at udvikle undervisningsforløb, der skulle understøtte lærernes brug af it i undervisningen.Forsøgene gav forskerne indblik i betingelserne for at integrere it i grundskolen, og skolerne fik praktiske erfaringer med didaktisk anvendelse af it. Resultaterne fra projektet er nu samlet i to bøger om demonstrationsskoleforsøgene.I første bind, Skoleudvikling med IT, præsenterer forfatterne resultater fra kvantitative studier af elevopgaver og observationer af undervisning. Desuden får læseren indblik i det bagvedliggende interventions- og forskningsdesign samt i de organisatoriske og ledelsesmæssige udfordringer ved arbejdet med projekter i folkeskolen.I andet bind, Innovativ undervisning med IT, sætter forfatterne fokus på undervisning med it i fagene og beskriver også, hvordan lærere kan bruge it til inklusionsindsatser og i tværfaglige projekter.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Skoleudvikling med IT-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter none. Med webstedet defalske9ere.dk læses Skoleudvikling med IT online nu så nemt!

Ugens kalender: Læringscentrets dag og skoleudvikling med ...

1300 folkeskoler i 98 kommuner er i fuld gang med at implementere skolereformen, og skolebestyrelser, skoleledelser, medarbejdere, elever og forældre har behov for gode eksempler til inspiration. Her vil DM i skoleudvikling samle og formidle de gode eksempler til glæde og gavn for alle. Vi vil:

Temadag om bæredygtig skoleudvikling med fokus på ...

Hensigten med Whole System Approach er at øge gennemsigtigheden og at opnå en større sammenhængskraft i styringskæden af beslutninger. Det handler altså om at skabe sammenhæng i de kommunale strukturer, politikker og indsatser samt skabe fælles fodslag og forståelse for den udvikling, som man ønsker, og som alle pædagogiske medarbejdere er en del af.

RELATEREDE BØGER

Termodynamekanik
The Nordic secret
Rebeccas hemlighet
Blåt guld
Trolderier
Daz og Zoe
Skyggemand
Sticka och virka vackra sjalar, mössor och vantar
Vers
Havana Handbook
Brev fra fortiden
Dzieci królowej elfów 3 - Ścigani bez końca
Lokesæd
Vis bare arme
Tapaus Pinkerton – Euroopan suurin sisäpiirikauppa
Eine Frau von dreißig Jahren
Buenos Aires
Атмосферные звуки – В лесу
PLC Controls with Structured Text (ST)