Sprogvinduet - guiden til dit barns sprogudvikling

UDGIVELSESDATO 22-11-2019
FORFATTER Justin Markussen-Brown
ISBN 9788750052135
FILSTØRRELSE 5,82 MB
FILNAVN Sprogvinduet - guiden til dit barns sprogudvikling.pdf
Defalske9ere.dk Sprogvinduet - guiden til dit barns sprogudvikling Image
SPROGVINDUET - guiden til dit barns sprogudvikling er rig på nyttig viden, sjove eksempler fra dagligdagen og fuld af praktiske tips til, hvordan du giver dit barn den bedst mulige sproglige start i livet.Sprogvinduet står i de fire første år af barnets livvidt åbent. I denne periode er barnet derfor ekstra modtageligt for nye sproginput og læring.Bogen klæder dig på til at forstå dit barns fascinerende rejse fra lille baby helt uden sprog til storsnakkende tumling på fire år med imponerende ordforråd og udtale.Med et stærkt sprogligt fundament har børn lettere ved sociale relationer, skolegang og mange andre forhold i livet. Og som forælder er du den vigtigste person i dit barns sproglige udvikling.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Sprogvinduet - guiden til dit barns sprogudvikling er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Justin Markussen-Brown. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Justin Markussen-Brown bog online og også downloade det gratis!

Sprogvinduet: Guiden til dit barns sprog

Når dit barn benytter DSB Børneguide, skal barnet medbringe en Børneguidebillet og en pladsbillet til den særlige Børneguideafdeling. Herudover kræves en udfyldt følgeseddel, der angiver kontaktinformationer på den, der afleverer barnet og den som afhenter. Børnene rejser i en aflukket...

ProGuides - Learn From Pros

Dit barn får en lommepenge-app og et kort, og du kan overføre penge og styre forbruget i mobilbanken. Du kan overføre lommepenge til dit barns lommepenge-app fra Danske Banks mobilbank. Og du kan bestemme, hvor mange penge barnet må bruge om dagen, ugen eller måneden.

RELATEREDE BØGER

Der Geschichtenerzähler oder das Geheimnis des Glücks
Den Danske Salmebog – paperback
Basserne -Så er der serveret
Sherlock Holmes' eventyr
Sex efter 50
Den onde drøm
Masken
Munken går i enge
Culotte tyven
Velkommen på det danske arbejdsmarked
Legehuset
Dragen med de røde øjne - og andre fortællinger
Stress i et eksistentielt perspektiv
MOAR!
Den lille heks får en ven
Skräcknatt i Handen