Kort & godt om konflikter & low arousal

UDGIVELSESDATO 26-10-2018
FORFATTER Bo Hejlskov Elvén
ISBN 9788771586930
FILSTØRRELSE 10,74 MB
FILNAVN Kort & godt om konflikter & low arousal.pdf
Defalske9ere.dk Kort & godt om konflikter & low arousal Image
Alle mennesker har konflikter. Nogle har flere end andre. I pædagogisk arbejde er det helt centralt at håndtere konflikter på en god og menneskelig måde.Low arousal bygger på etiske principper og et humanistisk menneskesyn. Det er en pædagogisk tilgang, der lægger vægt på retten til selvbestemmelse og respektfuld behandling, uanset alder og funktionsniveau. Her går man ud fra, at alle mennesker gør, hvad de kan for at opføre sig ordentligt og bevare selvkontrollen. Men stiller vi for store krav, opstår der let konflikter.Bogen giver kort og klar viden om konflikthåndtering, og om hvordan du evaluerer situationen og ændrer tilgangen. Bogens cases,gode råd og små opgaver giver dig nye low arousal-baserede strategier, når der er konflikter og ballade i luften.KORT & GODT OM KONFLIKTER & LOW AROUSAL er til dig, der har med mennesker at gøre, og som gerne vil håndtere og forebygge konflikter på en god måde. Bogen er relevant for psykologer, pædagoger, plejepersonale, lærere, forældre og alle andre, der har med mennesker at gøre.Bo Hejlskov Elvén er autoriseret psykolog, konsulent, underviser og efterspurgt foredragsholderbåde i Danmark og i Sverige, hvor han bor. Bo arbejder med praktisk pædagogik på videnskabelig grund, både med hvordan man forebygger, og hvordan man håndterer konfliktadfærd og modstand mod personalet. Han er forfatter til en række bøger, særligt om low arousal-pædagogik i skoler og børneinstitutioner, i børnefamilien, i psykiatrien og på specialområdet.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Kort & godt om konflikter & low arousal-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Bo Hejlskov Elvén. Med webstedet defalske9ere.dk læses Kort & godt om konflikter & low arousal online nu så nemt!

Kort & Godt - Wikipedia, den frie encyklopædi

Politikens Kort og godt om Series. 2 primary works • 2 total works. Politikens Kort og godt om BARCELONA. by Carole Saturno.

Kort og godt om LinkedIn, TALK2GO - Kommunikant - [PDF Document]

Jakob Lentz fortæller om, hvordan du som professionel eller forælder kan forebygge og nedtrappe konflikter. Jakob er uddannet lærer og har I de sidste 14 år arbejdet med børn og unge med særlige behov. Han arbejder hovedsageligt med Low Arousal-metoden - en metode der kan bruges til at...

RELATEREDE BØGER

Hamnguiden
Alene i skoven
Snaren
Dukken der græd
Slaget om Kiev – Stalins största nederlag
Åndelig brudthed
Djævlen uafbrudt
Pirat Bent og de stinkende sømænd
Karl und Bent #4: Karl und Bent bauen einen Roboter
Hemmelighedsfulde fortællinger
Nordens lænkehunde
Falk Regionalkarten Deutschland Blad 15: Stuttgart, Schwäbische Alb, Bodensee
Jette
Talking to Strangers: What We Should Know about the People We Don't Know