Skatter og afgifter i lejeforhold

UDGIVELSESDATO 04-04-2013
FORFATTER Susanne Kirk
ISBN 9788757423631
FILSTØRRELSE 3,15 MB
FILNAVN Skatter og afgifter i lejeforhold.pdf
Defalske9ere.dk Skatter og afgifter i lejeforhold Image
Skatter og afgifter i lejeforhold er den første samlede beskrivelse af reglerne i både lejeloven og erhvervslejeloven om varsling og regulering af leje som følge af stigninger eller fald i skatter og afgifter.Bogen beskriver reglerne for lejeregulering i lejelovens §§ 50-52 og erhvervslejelovens §§ 10-12 og er opbygget således, at den er let at bruge som oversigts- og opslagsværk. Den henvender sig til alle, der beskæftiger sig med lejeret.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Skatter og afgifter i lejeforhold-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Susanne Kirk. Med webstedet defalske9ere.dk læses Skatter og afgifter i lejeforhold online nu så nemt!

Hva med skatter og andre avgifter som jeg kanskje må betale?

Skatter og avgifter. Norske bedrifter behøver et forutsigbart skattesystem som gir balanse mellom offentlig produserte velferdstjenester og næringslivets verdiskaping. Systemet må være tilpasset den internasjonale utviklingen.

Skatter och avgifter för aktiebolag (starta företag) - verksamt.se

Totalt 1 Valgte. Skatter, avgifter. A1 Skatter A11 Skatt på inntekt og formue unntatt ved utvinning av petroleum A111 Ordinær skatt på inntekt A112 Trinnskatt og grunnrenteskatt A113 Skatt på formue A114 Skatt på aksjeutbytte til utenlandske aksjonærer A12 Skatt...

RELATEREDE BØGER

Waterloo & Beyond
Evighetsbarna
Fortids synder
Ansigt uden navn
Omhu for eftertiden
Lev lille embryo
Aisha
Rust
Ludmilla på sporet
FC Fodboldvenner 7 - Store drømme
Kristuskransen med børn
Den anden side af stilheden
Ib kan ikke holde det ud
Styrk dit barn - matematik