Vrangvendt

UDGIVELSESDATO 20-08-2015
FORFATTER Lotus Gregers
ISBN 9788792381484
FILSTØRRELSE 10,93 MB
FILNAVN Vrangvendt.pdf
Defalske9ere.dk Vrangvendt Image
Kvindens krop er tom,er et skelet omklamret af kødlapper,kødlapper forklædt med dunDun på ællingBlodårerne ligger som forgreninger,som udposninger under huden,de synliggør sig som kød i tarm,har samme form,samme længsel efter at komme ud-Kvinden vrider ord,vrider sig selv,hun er vrangvendtLotus Gregers er født i 1984 og er bosat i København. Hun læser psykologi og kommunikation på Roskilde Universtitet og debuterer her med sin første digtsamling.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Vrangvendt blev skrevet den 20-08-2015 af forfatteren Lotus Gregers. Du kan læse bogen Vrangvendt i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Lotus Gregers.

COLLUSION Unisex - Koksgrå oversized joggingbukser i ...

Vrangvendt book. Read reviews from world's largest community for readers. Kvinders krop er tomer et skelet omklamret af kødlapper,kødlapper forklædt me...

Vrangvendt - Forlaget Spring

Køb Vrangvendt af Lotus Gregers som bog på dansk til markedets laveste pris og få leveret i morgen. Kvindens krop er tom,er et skelet omklamret af kødlapper,kødlapper forklædt med dun Dun på æll..

RELATEREDE BØGER

Borgen Unplugged #128 - Kaos
Englemor
På flugt fra døden
Mord mellem linjerne
HUSDYR: Høne
Kunsten at give slip
Inselfreuden
Sprickorna i fars händer
Frihedens vilje og personbegrebet
Et vandtæt alibi
Dobbeltdrap i Hovs Hallar
Le grand tour
Resa i månljus