Let´s tweed

UDGIVELSESDATO 29-08-2014
FORFATTER Susie Haumann
ISBN 9788799642397
FILSTØRRELSE 3,34 MB
FILNAVN Let´s tweed.pdf
Defalske9ere.dk Let´s tweed Image
Let´s tweedDet nistrede udtryk som kendetegner tweed går igen på alle modeller i Let´s Tweed, i form af tweed-garn eller teknikker som giver tweed-mønster.Inspirationen til hæftet er den nye kvalitet Isager Tweed, men der anvendes også andre af Isagers garnkvaliteter. Alle 8 modeller til kvinder, er enkle, stilfuldt designede og meget anvendelige.Materialet er Isager-garn.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Let´s tweed blev skrevet den 29-08-2014 af forfatteren Susie Haumann. Du kan læse bogen Let´s tweed i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Susie Haumann.

Let´s tweed - Strikke Bøger - idegarn

LET`S TWEED . Vi skyder efteråret igang med en del nye udgivelser fra forlaget Kristensen & Ko. Den første udgivelse er Susie Haumanns nye strikkehæfte, LET`S TWEED der indeholder 8 opskrifter til kvinder. Susie har designet modeller som alle har TWEED til fælles.

Let's tweed af Susie Haumann - Bettekun

Strikkehæftet LET'S TWEED indeholder 8 designs af Susie Haumann. Det nistrede udtryk, som kendetegner tweed, anvendes på alle modeller - enten ved brug af tweed-garn eller gennem teknikker, som giver tweed-mønster. Den nye kvalitet Isager Tweed er inspiration til hæftet, men der anvendes også andre af Isagers garnkvaliteter.

RELATEREDE BØGER

Skarpe hjørner og runde dage
Mordene i Rue Morgue
Hvordan får vi mere lighed i uddannelse?
Strømper : strikking hele året
Guldarmbandet och andra berättelser
Gode hænder
Rasmus Nalle bygger skepp
Eskort
Når man snubler over sandheden
Hjælperen
Madglæde for børn