Farvelæg Afrika

UDGIVELSESDATO 15-12-2016
FORFATTER Pia Ribberholt
ISBN 9788771903669
FILSTØRRELSE 6,25 MB
FILNAVN Farvelæg Afrika.pdf
Defalske9ere.dk Farvelæg Afrika Image
En malebog for voksne med skønne grafiske tegninger i moderne udtryk.Farvelæg Afrika inviterer på en eventyrlig rejse til Afrika for hele familien.Tag med til de imponerende pyramider, og besøg kontinentets højeste bjerg, Kilimanjaro. Afrikas natur og dyreliv hører til klodens smukkeste, så kom med på safari og se de mange vilde dyr og de eksotiske planter. Der er giraffer, næsehorn, geparder, flodheste, løver, strudse og mange, mange flere. Der er også de skønneste blomster og træer, og som om det ikke var nok, så er der også det afrikanske kunsthåndværk som masker og krukker.Det hele venter bare på at blive farvelagt, og alle kan være med, for både børn og voksne vil opleve, hvordan glæden og roen breder sig, når man bliver opslugt af arbejdet.Om forfatteren:Pia Ribberholt er uddannet sygehjælper og selvlært tegner, illustrator og maler. Hun har forfattet og illustreret billedbøger med myldretegninger. Hun illustrerer desuden undervisningsmaterialer til folkeskolen. Hun er også maler og har deltaget på censurerede udstillinger. Hun har været nomineret til Orlaprisen.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Farvelæg Afrika blev skrevet den 15-12-2016 af forfatteren Pia Ribberholt. Du kan læse bogen Farvelæg Afrika i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Pia Ribberholt.

Farvelæg afrika af Pia Ribberholdt,Pia Ribberholt | Bog ...

Sjove fakta: Den afrikanske bøffel står på listen over de farligste dyr i Afrika; På savannen i det nordlige Sydsudan er der store flokke af afrikanske bøfler. De mørkebrune bøfler er nemme at få øje på. De har store w-formede horn. ... Farvelæg en bøffel.

Farvelæg Afrika: En malebog for voksne (Bog, Hæftet ...

Antal sider i PDF-fil: 1 Kategorier. Tegn, Mal og Leg Malebog Mandalas Nummer Mandalas 115-120: Biologi Dyr Oversigt Pattedyr Snabeldyr Elefant Sæt 02: Tegn, Mal og Leg Malebog Mandalas Dyr Pattedyr

RELATEREDE BØGER

Koranens budskap
Dæmondræberen #3: Revolution
Sofie og dragen
Walking and Trekking in the Sierra Nevada
Roblox - Den ultimative guide
Den lille havfrue - Ariel og den lille strømhvirvel
Min tro
Mord i massevis
Tjernobyl
Lykkens gang