\

UDGIVELSESDATO 15-11-2019
FORFATTER Katrine Gisiger
ISBN 9788797163405
FILSTØRRELSE 8,76 MB
FILNAVN \.pdf
Defalske9ere.dk \ Image
'Det er bare at tage sig sammen' - En afsløring af overspisningens labyrint af Katrine Gisiger.Mener du også, at det er nemt at tabe sig og holde vægten, at alle tykke mennesker skal droppe de dårlige undskyldninger og bare tage sig sammen?Så skal du nok ikke læse denne bog.Bogen er til dig, der er prøvet alle slankekure, forbud og restriktioner og taget kiloene på igen. Den er til dig, der har mistet motivationen til at dyrke motion og spise grøntsager og er forvirret over alt det modstridende du får at vide om hvad man skal og ikke må spise.Og den er til dig, der har undret dig gevaldigt over, hvorfor du ikke bare lader chokoladen være, når du nu så gerne vil tabe dig, men bestemt ikke på den nysgerrige, venlige måde.Nærmere beskrevet som en selvbebrejdende dårlig samvittighed, der fortæller dig at du er svag, doven og dum, at du burde dit og dat og har rygrad som en regnorm.Du vil få en række værktøjer til at kæmpe dig ud af overspisning, så du kan opleve at have kontrol igen og slippe ud af alt-eller-intet-fælden, der lyder noget i retningen af: ’’Enten så gør jeg det hele perfekt eller også kan det være ligemeget’’.Det er ikke et quick-fix eller smutvej til et hurtigt vægttab, men en guide til en svær, krævende proces som kun er for de modige. Tør du?
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

\ er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Katrine Gisiger. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Katrine Gisiger bog online og også downloade det gratis!

backslash - перевод с английского на русский , транскрипция...

Backslash teams up with SXSW to bring you the festival's best activations of 2019 and what businesses can take away from them. From marches to hashtags, activism is being revitalized and...

Backslash | Monsuno Wiki | Fandom

Последние твиты от backslash (@BackslashCc). A space to research the relationship between protests and technology, cultivating dialog about freedom of expression, riots & disruptive tech.

RELATEREDE BØGER

Sudan
Flying High
Cuzco, La Paz & Lake Titicaca
Pige
Nymfa a fauni – Erotická povídka
Makabert fynd i Fabbesjön
Den mystiske Mr. Quin
Kritik af dømmekraften
I zolololologisk have - en fagtesangbog for de mindste
Fuck det pis
Samfundsglæde
Kompleks
Strejftog i Buenos Aires
Die Nann
Det er bag masken, at sandheden gemmer sig
Undergængeren
Fejltrin - Doggerland 1
Forbundne kar
Spillet om magten 1913