Grønlandstekster

UDGIVELSESDATO 28-01-2019
FORFATTER Per Kirkeby
ISBN 9788702244991
FILSTØRRELSE 4,30 MB
FILNAVN Grønlandstekster.pdf
Defalske9ere.dk Grønlandstekster Image
Per Kirkeby (1938-2018) er uden tvivl Danmarks sin generations bedste bud på en verdenskunstner. Hans billedkunstneriske produktion var overvældende af omfang såvel inden for maleri, skulptur, grafik som inden for andre medier. Per Kirkeby var også ophavsmand til et stort forfatterskab, der omfatter mere end 80 udgivelser: digtsamlinger, romaner, essays og andre prosabøger.I Grønlandstekster valgte han at skrive sit livs historie gennem et særligt, men vigtigt hjørne af sin tilværelse, nemlig de mange rejser og ekspeditioner til Grønland. Per Kirkeby kom første gang til Grønland i 1958 som geologistuderende, og siden var han af sted mindst tolv gange.Bogen er illustreret med to træsnit og ti raderinger. De giver sammen med teksten et godt indtryk af, hvor betydningsfulde hans oplevelser på Grønland var for det kunstneriske værk. Man kan sige, at han blev til som kunstner på de tidlige ekspeditioner. Kirkebys bog udkom oprindeligt i 2013.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Grønlandstekster-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Per Kirkeby. Med webstedet defalske9ere.dk læses Grønlandstekster online nu så nemt!

Grønlandstekster - Lydbog & E-bog - Per Kirkeby - Mofibo

Ebog: Jeg er her endnu : Per Kirkeby fortæller til Ninka. Af Anne Wolden-Ræthinge (2017). Bibliotekernes e-bøger og netlydbøger

Naturens Blyant Af Per Kirkeby, E-Bog - køb bøger online

Grønlandstekster. Af Per Kirkeby (2013) Per Kirkeby (f. 1938) fortæller om sine grønlandsrejser fra 1958 til 2011 og sit møde med den storslåede grønlandske natur og de vældige geologiske strukturer og formationer, der blev en livslang inspirationskilde for hans kunstneriske skaben.

RELATEREDE BØGER

Rocktähti - eroottinen novelli
Landsholdet EM 84
THE HUNGER GAMES 1. Dødsspillet
Zechen und Bechern
GRØNT - sous vide
Alle de brugte dage
Ronin 2 - Yay
Lommebog om lederskab
Daytrader
Den sorte kat i Mosul