Gumpy 5 - H.C. Andersens hemmelighed

UDGIVELSESDATO 06-11-2019
FORFATTER Bodin Madsen
ISBN 9788771714241
FILSTØRRELSE 3,63 MB
FILNAVN Gumpy 5 - H.C. Andersens hemmelighed.pdf
Defalske9ere.dk Gumpy 5 - H.C. Andersens hemmelighed Image
Da magi fra en fremmed verden rammer København, sker der uventede ting. Gumpy, Lisbeth og Jean-Pierre bliver suget ind i en mystisk og kunstig verden, Eventyrligheden, hvor en sfinks med en skræppende stemme bestemmer alt.En grum bitterhed er ved at overmande dem, men heldigvis får de hjælp fra en uventet kant. Et enkelt menneske kan hjælpe dem. Drengen Albert B. Cibusfilius, der har arvet en magisk bog fra sin farfar.For at slippe ud af Eventyrligheden og finde frem til H.C. Andersens hemmelighed må de i fællesskab løse otte gåder. Og det skal gå stærkt, inden Bitterheden overmander dem fuldstændigt.”Poesiens lampe er og bliver altid det menneskelige hjerte.”– H.C. AndersenBog nummer 5 i serien om Gumpy – den ildpruttende gargoil.www.gumpythegargoil.dk
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Gumpy 5 - H.C. Andersens hemmelighed er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Bodin Madsen. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Bodin Madsen bog online og også downloade det gratis!

Amazonernes hemmelighed.

De 5 og mumiens hemmelighed. 1 t 34 min. Se nu. De 5 og mumiens hemmelighed. Spillefilm krimi 2015.

H. C. Andersens Samlede Skrifter: Bind 5 מאת - ספרים ב-Google Play

Andersens hemmelighed er en dokumentarfilm instrueret af Jørgen Roos efter eget manuskript. Filmen omhandler den antagelse, at H.C. Andersen hele sit liv har båret på en hemmelighed, som han ikke kunne eller ikke ville fortælle sin samtid.

RELATEREDE BØGER

Må jeg komme med dig hjem
To venner
Lykke i Afrika
Farvemonster: Pink / Forelskelse
Dage uden tal.
Tidligere, et andet sted
En lille pige
På skinnecykel i Danmark og Sverige
Bjarne, vågn op!
Emil lærer at stå på ski
Alaska på tværs
Værdiledelse
Liv og Emma på cykeltur