Min egen historie

UDGIVELSESDATO 31-07-2013
FORFATTER Mikhail Gorbatjov
ISBN 9788711356142
FILSTØRRELSE 6,40 MB
FILNAVN Min egen historie.pdf
Defalske9ere.dk Min egen historie Image
Gorbatjovs selvbiografi er en rørende fortælling om den fattige bondedreng, der blev leder af etaf verdens største imperier. Om hans barndom under Anden Verdenskrig og hans livslange kærlighed til sin kone, filosoffen Raisa. Om hans forsøg på at reformere kommunismen indefra, og hans indsats for at bringe en ende på det våbenkapløb, der i en årrække truede med at sprænge verden til atomer.Med Gorbatjov sluttede Den Kolde Krig – en indsats, der i 1990 indbragte ham Nobels Fredspris. Året efter var det slut. Et mislykket militærkup tvang Gorbatjov til at fratræde posten som præsident. Hans reformer led skibbrud og Sovjetunionen gik i opløsning. Nu, mere end tyve år senere, fortæller han endelig hele sin egen historie.OM BOGEN'...ubehagelig, men fascinerende rundtur i Kremls politiske maskinrum'- Weekendavisen'Gorbatjov ... har skrevet – fortalt – sine erindringer på en måde, der både undrer og fængsler. I sine erindringer fortæller Gorbatjov åbenhjertigt om sine sejre og nederlag og tegner grumme portrætter af både den gamle og den nye ledelse. ... han er betydningsfuld og interessant nok til, at hans erindringer bør få en stor læserskare.' -Politiken'Gorbatjovs bog er dybt interessant læsning. Også i stilistisk forstand. ... At læse tidligere præsident Mikhail Gorbatjovs fyldige og meget ekspressive selvbiografi er at som at kigge ind i en fremmed verden fra en kant af planeten, hvor tingene blev gjort anderledes, tankerne tænktes forskelligt fra os, og livsforventningerne var andre.' - Information
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Min egen historie-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Mikhail Gorbatjov. Med webstedet defalske9ere.dk læses Min egen historie online nu så nemt!

Min egen historie - Spring ud

Din Historie understøttes ikke mere og er derfor desværre nedlagt. Her finder du nyheder fra DR og alle vores TV og Radio kanaler live og on demand - når du har lyst.

Min egen historie

Hvis du spørger dig selv: Hvordan skriver jeg min egen historie, kan en ghostwriter hjælpe. Ghostwriting er, når du får en anden til at skrive din bog.

RELATEREDE BØGER

Primary industries facing global markets
Sandheden om Harry Quebert-sagen
Ny viden begynder med forhindringer
Bliv sikker på nettet
Frode - og alle de andre rødder
En fortælling om Danmark i det 20. århundrede
Hvordan ser fremtiden ud med kunstig intelligens?
Hvalens år
Begrundet mistanke
Doppler
Döden på vandring
Uskyld på prøve
Onde spil
Du og jeg
Sweden Southern
Rikosreportaasi Suomesta 2011
Historien om Amerika
Kejserens nye klæder - en beretning fra Japan