Ida på skjattejagt

UDGIVELSESDATO 15-03-2019
FORFATTER Inger Tobiasen
ISBN 9788740655186
FILSTØRRELSE 2,49 MB
FILNAVN Ida på skjattejagt.pdf
Defalske9ere.dk Ida på skjattejagt Image
Der er kommet et brev til Ida. Det er fra Kalle, for han er på ferie med sin mor og far. Inden i brevet er der et skattekort.Ida skal bare følge kortet ... Hvad mon hun finder?Ida på skattejagt af Inger Tobiasen er en ny bog i serien om lille Ida og hendes ven Kalle. Med klassiske, nordiske illustrationer og simple og finurlige historier til de 2-4-årige behandler forfatter og illustrator Inger Tobiasen de små og store udfordringer og oplevelser, som alle børn gennemgår. Ida-bøgerne er altid i øjenhøjde med barnet og beretter med respekt og kærlighed om svære følelser som vrede og jalousi, men også om glæde og forventning. Det er Inger Tobiasens pointe med bøgerne, at de voksne ikke deltager aktivt i handlingen, der er ingen belærende pegefingre eller forældre, der udreder trådene. I stedet handler bøgerne om, hvordan Ida helt på egen hånd vikler sig ind i små konflikter, men også altid får viklet sig ud igen. Ida på skattejagt handler om at savne sin ven og tage på en spændende skattejagt.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Ida på skjattejagt-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Inger Tobiasen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Ida på skjattejagt online nu så nemt!

Alle 69 Inger Tobiasen-udgivelser på Bog, Hardcover bog ...

PDF På sporet af en offentlig identitet - værdier i stat, amter og kommuner PDF Grafisk facilitering PDF Det Kongelige Danske videnskabernes selskabs skrifter PDF Kina i ti ord PDF Perspektiver på jødisk apologetik PDF Healing PDF Teresa de Los Andes - En introduktion PDF Vintertid og stjernestunder PDF Naturvidenskabens Verden PDF Ida på skjattejagt PDF TRAS skema (10 stk.) PDF Peter ...

Ida på skjattejagt (Kartonnage, 2019) • Se priser (4 ...

Ida på skattejagt af Inger Tobiasen er en ny bog i serien om lille Ida og hendes ven Kalle. Med klassiske, nordiske illustrationer og simple og finurlige historier til de 2-4-årige behandler forfatter og illustrator Inger Tobiasen de små og store udfordringer og oplevelser, som alle børn gennemgår.

RELATEREDE BØGER

Sindbilleder
Tilnærmelser til Gustav Mahler
Find musen, Buller!
Et drømmespil
Hvorfor tror I mig ikke?
Karin! Karin! Karin! Min engel!
Busters fødselsdag
Ondskabens ansigt
Ama'r nr. 1
Mest imod
Mig og min ø
Præsterødder
Mændene og pigerne
Makrelsmedens Gurine
Vurdering af ventilationsbehov
I vikingernes vide verden