Kurt Danners bedrifter: Dødsfælden

UDGIVELSESDATO 29-11-2017
FORFATTER Peter Anker
ISBN 9788711630433
FILSTØRRELSE 7,32 MB
FILNAVN Kurt Danners bedrifter: Dødsfælden.pdf
Defalske9ere.dk Kurt Danners bedrifter: Dødsfælden Image
Engang var der en lille by i Tyskland, hvor der aldrig skete noget som helst dårligt. Faktisk lagde Muhlenbergs indbyggere ikke rigtig mærke til, at der var verdenskrig – hverken første eller anden. Selv da nogle af de unge mænd vendte tilbage efter krigen og fortalte om de rædsler, de havde oplevet ved fronten, og at krigen nu var tabt, gjorde det ikke særligt indtryk på Muhlenbergs indbyggere. En dag indtraf der til gengæld en katastrofe, som selv den lykkelige lille flække ikke kunne ignorere – eller forklare …NB! Serien 'Kurt Danners bedrifter' er udgivet i 1940‘erne og skal ses i denne historiske kontekst. Værkets persontegning og sprogbrug er ikke udtryk for forlagets holdninger. Værket er udgivet som et historisk dokument, der beskriver sin samtids menneskeopfattelse.Peter Anker er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af børnebøger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med 'Den stjålne undervandsbåd' og nåede at udgive hele 226 værker inden sin død i 1957.Kurt Danner er en eventyrlysten dansker med begge ben plantet solidt på jorden. Sammen med sin makker, Bill, rejser han verden tynd, og hvor end han kommer hen, viser der sig at være gåder at løse, damer at redde eller forbrydelser at opklare.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Kurt Danners bedrifter: Dødsfælden-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Peter Anker. Med webstedet defalske9ere.dk læses Kurt Danners bedrifter: Dødsfælden online nu så nemt!

Kurt Danners bedrifter: Havbundens hemmelighed Læs online ebog

Kurt Danners bedrifter: Klostermordet. Af: Peter Anker. Kurt Danner og Bill Milton er kommet til Pyrenæerne for at komme en dame til hjælp. Skønt de aldrig har hørt om hende og ikke er sikre på, hvad hun vil, kan de to gentlemen ikke nægte en dame i nød.

Kurt Danners Bedrifter - Wikipedia, den frie encyklopædi

«Kurt Danners bedrifter: Hollandske rædsler» by Peter Anker eBooks & eLearning. «Kurt Danners bedrifter: Manden i rullestolen» by Niels Meyn eBooks & eLearning. Posted by Gelsomino at Nov. 27, 2019.

RELATEREDE BØGER

Gud på Borgen
Slaven fra det gyldne mørke
Rent guld i posen
Pigen med snogen 2
The End of Loneliness
Mellem frygt og håb
De 95 procent #6 - Palæo, vegansk, Raw, Atkins, LCHF…
Forandringsledelse
Oplyst
Pædagogisk behandling
Til T
Turen går til Georgien & Armenien
Slik
Eftertro
Kasino