Troskabens bånd

UDGIVELSESDATO 28-10-2016
FORFATTER Barbara Taylor Bradford
ISBN 9788702205725
FILSTØRRELSE 3,42 MB
FILNAVN Troskabens bånd.pdf
Defalske9ere.dk Troskabens bånd Image
Charles Ingham – den 6. jarl af Mowbrays – fire døtre er alle yndefulde piger, men 17-årige Daphne er den smukkeste engelske rose af dem alle. Hendes skønne ydre skal sikre Ingham-familiens forsatte position i det engelske aristokrati. Men en sønderknusende begivenhed ryster Ingham-familien og hele godset Cavendon Hall og vender med et trylleslag op og ned på Daphnes strålende fremtidsudsigter.En dag modtager jarlen et uventet brev fra en fjern slægtning, Hugo Stanton, der efter mange år i udlandet, vender hjem for at slå sig ned i nærheden af Cavendon Hall. Kan Hugo Stanton vise sig at blive Ingham-familiens redning? Samtidig trækker mørke skyer op over Europa. Året er 1913, og snart vil livet for den aristokratiske familien Ingham og deres hengivne stab af tjenestefolk forandre sig for altid.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Troskabens bånd er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Barbara Taylor Bradford. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Barbara Taylor Bradford bog online og også downloade det gratis!

Troskabens bånd af Barbara Taylor Bradford

Troskabens bånd. 3.64 98 5 Forfatter: Barbara Taylor Bradford Oplæser: Marie Tourell Søderberg. Findes som lydbog. Findes som e-bog. Charles Ingham - den 6. jarl af Mowbrays - fire døtre er alle yndefulde piger, men 17-årige Daphne er den smukkeste engelske rose af dem alle.

| eReolen

"Troskabens bånd" fører os tilbage til 1913. Det er tid til aristokrati, magtfulde familier og yndefulde pigers debutantballer. Krig og ulykke truer dog.

RELATEREDE BØGER

Fingeren i flammen
1492 - das geheime Manuskript
Den fantasifulle utvandraren
Det brænder
Administrativ håndhævelse
Den falske guvernanten
Molly Metalarm
Nordisk kriminalkrönika 2007
Romeo er blæst væk, Læs Lydret 3
De små synger
Kommenteret straffelov (alm.)
Carsten Niebuhrs Rejsebeskrivelse fra Arabien og andre omkringliggende lande