Dollar for død

UDGIVELSESDATO 02-02-2017
FORFATTER Ross Macdonald
ISBN 9788711689769
FILSTØRRELSE 4,95 MB
FILNAVN Dollar for død.pdf
Defalske9ere.dk Dollar for død Image
Lew Archer står denne gang over for en af de mest grusomme forbrydere, han nogensinde har mødt, da en ung dreng forsvinder sporløst og frygtes kidnappet af en kannibalistisk forbryder. Derfor sætter Archer ud for at finde drengen, og selvom eftersøgningen starter i de overvældende og dekadente omgivelser i Beverly Hills ender den et langt mørkere og mere dystert sted.Kenneth Millar (1915-1983) var en amerikansk-canadisk forfatter, der skrev mange af sine værker under pseudonymer, hvoraf Ross Macdonald var et af dem. Han var særligt kendt for sine hårdkogte kriminalromaner, som udover forbrydelser og 'whodunit'-elementet, indeholdt en psykologisk indsigt i karaktererne, som var ny for genren. Millars værker regnes som nogle af de bedste amerikanske krimier.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Dollar for død er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Ross Macdonald. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Ross Macdonald bog online og også downloade det gratis!

Efterlysning: Tæsker mand til døde for syv kroner ...

Få Dollar for død af Ross Macdonald som bog på dansk - 9788711834800 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.

Ross Macdonald - Dollar for død (Hæftet bog) [2. udgave ...

Ikea betaler 300 millioner kroner til familie efter barns død Ikea indgår forlig med familie til toårigt barn i USA, der fik en Ikea-kommode ned over sig i 2017 og døde.

RELATEREDE BØGER

Hjärtats val
Minoritetsreligioner i barnehagen
Industrispionage - ett svårarbetat fält
Champagne for én
Regnvejr og ingen penge
Gudernes tjener
Normkreativitet i förskolan : om normkiritk och vägar till likabehandling
Mit livs erindringer 1747-1753
Liden Kirsten - en kærlighedshistorie fra Kong Hansdage
Nadia Nadim
Alle har ret
Den store bog om skolebørn