Den lille sjove for skærmtrolde

UDGIVELSESDATO 13-09-2018
FORFATTER Willy Breinholst
ISBN 9788711743980
FILSTØRRELSE 2,91 MB
FILNAVN Den lille sjove for skærmtrolde.pdf
Defalske9ere.dk Den lille sjove for skærmtrolde Image
Hvornår døde du sidst af grin over noget i fjernsynet? Der sker ikke hver dag, vel? Bogen her giver dig mulighed for at pådrage dig et tilfælde af temporær latterkramper, og det er bare helt skønt! I bogen tager Willy Breinholst gas på TV-mediet og dets skærmtrolde og i sådan en grad, at du helt glemmer, du skulle se noget i TV'et.Den danske forfatter Willy Breinholst (1918-2009) har skrevet en lang række humoristiske bøger og står desuden bag to af filmmanuskripterne til 'Mig og min lillebror' fra sidst i 1960‘erne. Willy Breinholsts bøger er udgivet i 100 lande, oversat til utallige sprog og solgt i over 70 millioner eksemplarer.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Den lille sjove for skærmtrolde blev skrevet den 13-09-2018 af forfatteren Willy Breinholst. Du kan læse bogen Den lille sjove for skærmtrolde i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Willy Breinholst.

Arnulf Øverland - Du må ikke sove | Genius

Dette lille 'nå' holder samtalen i gang. På dansk bruges det til at udfylde små huller i samtalen og til at udtrykke engagement og interesse. Brug den til at øve dig på det danske 'nå', eller giv den som gave til en sprognørd eller en, der bare er glad for det danske sprog.

Lille OSC (women) - Wikipedia

Sjove gamle ord. Ordmuseum. Grammatik for dummies. Prøv din viden om sjove gamle ord. Gå tilbage til oversigten.

RELATEREDE BØGER

Dansk Standard
Der Reiniger: Der Sprung - Teil 2
Solidaritet - anerkendelse, retfærdighed og god dømmekraft
Medefiskerens grundbog
Springflod
Er den slags tilladt?
Skolens teammøder
Ord med Mimbo Jimbo
KOMSAMMEN
Det handler ikke om lykke