Hele fine mig

UDGIVELSESDATO 30-06-2020
FORFATTER Hanna Albrektson
ISBN 9788740663013
FILSTØRRELSE 8,42 MB
FILNAVN Hele fine mig.pdf
Defalske9ere.dk Hele fine mig Image
Hej hej! siger jeg.Men hvad siger foden, maven og armene?Hele fine mig er en sød papbog, der lader hele kroppen være med! Og sørger for at hele kroppen kommer til at putte godt.Hanna Albrektson er en sand mester til at skabe bøger til de mindste, der både får dem til at slappe af og sige igen! En fin papbog, der lærer de allermindste om kroppen og alt det gode og sjove, man kan bruge den til.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Hele fine mig blev skrevet den 30-06-2020 af forfatteren Hanna Albrektson. Du kan læse bogen Hele fine mig i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Hanna Albrektson.

Hele fine mig af Hanna Albrektson

Der er allerede rigtig mange af jer der ringer til mig, TAK for det. Men hav lidt tålmodighed med mig, jeg skal nok ringe tilbage til jer alle, i løbet af de kommende dag, og sørge for nye tider. Der kan godt være lidt længere ventetid end sædvanligt, da jeg for at have tid til rengøring mellem hvert kundebesøg, ikke har så mange tider som jeg plejer.

Mig og min teenager: »Jeg ville gerne forklare dem, hvad ...

Striktrøje fra Fine, 1.399 kr. Nederdel fra Lollys Laundry, 600 kr. Tørklæde fra Store 51, 299 kr. Støvler fra Gestuz, 2.699 kr. Taske fra Depeche, 599 kr. Her er de 5 hotteste negletrends lige nu

RELATEREDE BØGER

Bliv ekspert i Windows 10
Drengen og kongens karle
Phase
Tim og Trine
Klima-ja-hatten
Åndelig brudthed
Språkbadet är vägen till funktionell tvåspråkighet i Finland
Kompleksitet
Vi kører knallert
Monti Sibillini nel Parco Nazionale
Rozeknop
Med hjernen i behold
Den dobbelte jalousi
Din stemme tæller
Ronja the Robber's Daughter