Tre naturfilosofiske skrifter

UDGIVELSESDATO 04-05-2015
FORFATTER Aristoteles
ISBN 9788771293739
FILSTØRRELSE 5,67 MB
FILNAVN Tre naturfilosofiske skrifter.pdf
Defalske9ere.dk Tre naturfilosofiske skrifter Image
Denne udgivelse består af tre mindre skrifter af Aristoteles. De to første - ´Om Sansning´ og ´Om Liv og Død´ - tilhører en gruppe, som traditionen har døbt ´Små Naturfilosofiske Skrifter´ (´Parva Naturalia´). Den sidste tekst - ´Om Levende Væseners Bevægelse´ - er et selvstændigt skrift, som knytter an til de to første.Den fælles tematik skal findes i de fænomener, der særligt knytter sig til at kunne opretholde livet, dvs. aktiviteter, der er særegne for levende væsener. Til denne kategori hører fænomener som sansning, hukommelse, livskraft, lyst, stræben, nydelse og smerte. Fælles for den slags mentale fænomener er, at de både forekommer i sjælen og i legemet, dvs. de optræder aldrig i sjælen alene, men er altid knyttet til kropslige aktiviteter.De her samlede skrifter fremdrager aspekter af Aristoteles´ tænkning, der indtil videre har levet en hengemt tilværelse, men som viser, at han er andet og mere end naturvidenskabens grundlægger. I teksterne kædes Aristoteles´ empiriske undersøgelser sammen med vigtige principielle filosofiske overvejelser angående begreber som sjæl, årsag, princip, bevægelse, handling osv. På den måde udgør de et vigtigt supplement til Aristoteles´ metafysik og psykologi samt etik og handlingsfilosofi.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Tre naturfilosofiske skrifter-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Aristoteles. Med webstedet defalske9ere.dk læses Tre naturfilosofiske skrifter online nu så nemt!

Tre naturfilosofiske skrifter af Aristoteles

Tre naturfilosofiske skrifter. Af Aristoteles (2015) Dansk . Ebog: Himmelstormerne : en linje i dansk naturdigtning. Af Klaus P. Mortensen (f. 1942) (2018) Dansk . Ebog: Indledning til filosofiske forelæsninger. Af Henrik Steffens (2018) Dansk . Ebog:

Få Tre naturfilosofiske skrifter af Aristoteles som ...

Tre naturfilosofiske skrifter. Aristoteles. Bog (Hæftet) 210 kr . Læg i kurv ...

RELATEREDE BØGER

Maigret og flodskipperen
Adskillelsen
Forskydningens kunst
Drømme på flugt
Ordet och det röda
Sjæleblindhed
I dag skal det være
Damen Donnas dagbog
Vivians Verlangen: Erotische Novelle
Den røde kurér
My Bedroom is an Office & Other Interior Design Dilemmas
Professorns dotter
Selvet som rettethed
Den italienske elsker