Den Himmelske Mand

UDGIVELSESDATO 03-01-2014
FORFATTER Broder Yun
ISBN 9788771320596
FILSTØRRELSE 6,39 MB
FILNAVN Den Himmelske Mand.pdf
Defalske9ere.dk Den Himmelske Mand Image
'Den Himmelske Mand' er en fantastisk beretning om kinesiske Broder Yun og de lidelser han har måttet udstå for sin tro. Men tortur til trods, fremstår han ikke som en knækket mand.Denne bog er en fantastisk beretning om Kinas kristne i dag – en historie som straks leder tankerne hen på Apostlenes Gerninger i Ny Testamente. Her er den samme brændende nidkærhed, de samme – og endnu større – mirakler og undere som i den første tid, da de kristnes budskab spredtes som en steppebrand ud over den daværende verden.Bogen er et alvorligt kald til os, der lever i den vestlige verden, til os som er lunkne i vores tro – i hvert fald når vi sammenligner os med vore brødre og søstre i de kinesiske husmenigheder.Mød Broder Yun, en af de kristne ledere i Kina. Trods ufattelig tortur og lidelser fremstår han ikke som en knækket mand – tværtimod. Den integritet, som han udstråler, vidner om Guds nærhed hos dem, der vil følge hans kald uden at gå på kompromis.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Den Himmelske Mand er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Broder Yun. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Broder Yun bog online og også downloade det gratis!

Den Himmelske Mand epub Broder Yun - chasphybosou7hag0cll

Den himmelske mand Denne bog er en fantastisk beretning om Kinas kristne i dag - en historie som straks leder tankerne hen på Apostlenes Gerninger i Ny Testamente. Her er den samme brændende nidkærhed, de samme - og endnu større - mirakler og undere som i den første tid, da de kristnes budskab spredtes som en steppebrand ud over den daværende verden.

Den himmelske mand: den bemærkelsesværdige og sande ...

'Den Himmelske Mand' er en fantastisk beretning om kinesiske Broder Yun og de lidelser han har måttet udstå for sin tro. Men tortur til trods, fremstår han ikke som en knækket mand. Denne bog er en fantastisk beretning om Kinas kristne i dag - en historie som straks leder tankerne hen på Apostlenes Gerninger i Ny Testamente.

RELATEREDE BØGER

Fri for hovedpine
Postkort fra Californien
Rottefængeren
Stalingrad
En lykkelig slutning
Fluer og støv
Den tid den sorg
Den femte kvinde (Pocket)
Sygt eller sundt - Sådan overlever du det næste sundhedsråd
Privat skov
Viettelyksen vaunu