Sidste sommer

UDGIVELSESDATO 02-05-2016
FORFATTER Tage Skou-Hansen
ISBN 9788702196412
FILSTØRRELSE 7,59 MB
FILNAVN Sidste sommer.pdf
Defalske9ere.dk Sidste sommer Image
Efter adskillige år som præst i Argentina kommer Herman på besøg i Danmark og registrerer med stor følsomhed, hvilken udvikling samfundet har undergået siden krigen. Sidste sommer er den fjerde roman i serien Historien om Aksel.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Sidste sommer-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Tage Skou-Hansen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Sidste sommer online nu så nemt!

Hendes sidste sommer af Anna Snoekstra | Litteratursiden

"Hippie 2 - Den sidste sommer" er den sorte bog om nedturen med druk, drab, junk, selvmord, sort magi og vold. På baggrund af politiets efterforskning fortæller Peter Øvig blandt andet historien om, hvordan lejrens klovn, den strippende Provo-Knud, beslutter at udrydde det onde i verden og starter med at knivdræbe sin bedste ven.

Danmark Dejligst druknede sidste sommer: Om få dage gør ...

Hendes sidste sommer af Anna Snoekstra. Facebook Tweet Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer; Det udefinerbare mørke lurer mellem linjerne, og plottet holder til sidste side. Intens psykologisk thriller og debutroman af bedste skuffe. Jeg havde følelsen af en ...

RELATEREDE BØGER

Mellem hammer og kors
Skræl er ikke skrald
Historien om Aksel
The Oh My Godz 1 - Hjertestop
Øgledronningens forbandelse
Hjernerum
Kronisk sund
365 dage med helt vildt sjove opgaver
In the Closet of the Vatican: Power, Homosexuality, Hypocrisy
Атмосферные звуки – В лесу
Frankfurt
Fortælleværksted
Teneriffa