Bastarden

UDGIVELSESDATO 23-01-2015
FORFATTER Anne-Marie Vedsø Olesen
ISBN 9788740019483
FILSTØRRELSE 2,29 MB
FILNAVN Bastarden.pdf
Defalske9ere.dk Bastarden Image
SPANIEN, 1569. Trekvart århundrede efter de kristnes endelige sejr over maurerne synes en vis ro og stabilitet at have indfundet sig under kong Philip II's styre. Men reelt er landet stadig en sydende krudttønde af magtkampe og brutal intolerance mod alle som kan blot mistænkes for stadig at nære muslimske eller jødiske sympatier. Inkvisitionen farer frem med hård hånd, bødlerne og giftblanderne har travlt, kætterbålene flammer og frygten for et arabisk eller osmannisk tilbageslag er aldrig langt væk.Madeleine de Montdidier er efter med nød og næppe at være undsluppet religionskrigene i Frankrig nu søgt mod Madrid. Her hvirvles den unge kvinde ind i et giftigt spil mellem kongemagt, kirke og magtbegærlige intriganter, hvor ikke mindst hendes hemmelige kærlighedsforhold til kongens flamboyante halvbroder, Juan af Østrig, får afgørende betydning og kommer til at kræve al hendes handlekraft og skarpsyn. Både for hendes egen overlevelses skyld og for at beskytte det ufødte barn, kun hun selv kender faderen til.Bastarden er andet bind om Madeleine og en selvstændig fortsættelse af Dronningens dame (2013). Det er en stemningsfuld og sansemættet skildring af en voldsmættet og skelsættende periode i Europas historie, og frem for alt en fortælling om en kvinde, som midt i et væv af forstillelse og svig må tage stilling til hvad og hvem, der i virkeligheden er ægte.Om forfatteren:Anne-Marie Vedsø Olesen debuterede i 2000 med den prisbelønnede historiske roman Salernos sol. Siden har hun bl.a. skrevet den anmelderroste trilogi om den ægyptiske gud Seth: Djævelens kvint, Tredje Ikaros og Gudernes tusmørke, der udkom samlet under titlen Gudestorm i 2012. Samme år udkom også romanen Glasborgen og operalibrettoen Orkestergraven, og i 2013 Dronningens dame, der er første bind i en roman trilogi fra 1500-tallet.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Bastarden-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Anne-Marie Vedsø Olesen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Bastarden online nu så nemt!

Bastarden af Anne-Marie Vedsø Olesen | Bog & idé

bastard c (singular definite bastarden, plural indefinite bastarder) crossbreed (an organism produced by mating of individuals of different varieties or breeds) Synonyms: hybrid, krydsning; mongrel (someone of mixed kind or uncertain origin, especially a dog)

Få Bastarden af Tonny Gulløv som Indbundet bog på dansk ...

Bastarden: Arrangementsteknikker til poprock, Hæfte - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 1 butikker SPAR på dit køb nu!

RELATEREDE BØGER

Mopper & mig
Guds næve
Energy Self-Defense för sjuka och deras anhöriga
Valentine - Breve racconto erotico
H.C. Andersen Junior og Brødrene Grimm
Sardegna Sardinia
De fire ryttere
Ødegården
Vinterens løfter
Betongkonstruksjoner : for teknisk fagskole
Fra Gorm til Margrethe: De første tusind år på topposten
Graz, Falk Extra
Bang
Prøveballonen