Under ladyens kommando

UDGIVELSESDATO 01-12-2017
FORFATTER Stephanie Laurens
ISBN 9789150788617
FILSTØRRELSE 8,39 MB
FILNAVN Under ladyens kommando.pdf
Defalske9ere.dk Under ladyens kommando Image
Under ladyens kommandoI det øjeblik, kaptajn Declan Frobisher fik øje på lady Edwina Delbraith, var han ikke i tvivl om, at hun var den kvinde, han skulle giftes med. Som efterkommer til et søfarende dynasti var han vant til at få succes, men det overraskede ham alligevel, hvor nemt det var at gøre kur til Edwina – ikke mindst fordi hun gjorde det klart, at hun ville have ham lige så meget, som han vil have hende.Bag Edwinas prinsesseagtige ydre gemmer der sig en vilje af stål, der nok kan bøjes, men aldrig knækkes. Skønt hun er født til storhed og har blåt blod i årene, er hun fast besluttet på at tage kontrollen over sit eget liv. Nu, hvor hun har Declans ring på sin finger, må hun finde en måde, så begge deres behov kan blive opfyldt i ægteskabet.De når kun at nyde et par uger af deres bryllupsrejse, før Declan bliver nødt til at sejle til Vestafrika, og Edwina beslutter sig for at tage med ham.Mens Declan og Edwina bliver udsat for uventede farer på den hemmelige mission opdager de samtidig, at for at få deres utraditionelle ægteskab til at fungere, kræver det noget, de begge besidder ­– nemlig et modigt og eventyrlystent hjerte.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Under ladyens kommando blev skrevet den 01-12-2017 af forfatteren Stephanie Laurens. Du kan læse bogen Under ladyens kommando i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Stephanie Laurens.

Under ladyens kommando - Stephanie Laurens | Harlequin

Under ladyens kommando (bog) af forfatteren Stephanie Laurens | Oprettet fra inventtable | Under ladyens kommando I det øjeblik, kaptajn Declan Frobisher fik øje på lady Edwina Delbraith, var han ikke i tvivl om, at hun var den kvinde, han skulle

Alle andre av Sally Rooney (Ebok) | Tanum nettbokhandel

Under ladyens kommando, E-bog - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 5 butikker Betal ikke for meget - SPAR på dit køb nu!

RELATEREDE BØGER

Pukuhuone - eroottinen novelli
Ledelseskrise i konkurrencestaten
Rikosreportaasi Suomesta 1979
The Return of the King
Fast ejendom
Corsica: 10 car tours, 70 long and short walks
Dig vil jeg gerne tale med
Optimistbog for pensionister
Et brillant kup
House of Secrets #3: De tre Verdensvogtere
Denmark & Copenhagen
Jungletrommer
Always and Forever, Lara Jean
Eneste overlevende