Sang til den storm, der skal komme

UDGIVELSESDATO 18-08-2014
FORFATTER Peter Fröberg Idling
ISBN 9788702158809
FILSTØRRELSE 4,60 MB
FILNAVN Sang til den storm, der skal komme.pdf
Defalske9ere.dk Sang til den storm, der skal komme Image
Cambodja, 1955. Landet står over for det første demokratiske valg. Midt i den feberagtige stemning møder vi Sar, en stille, sympatisk, ung mand, som er kandidat for oppositionen, men i hemmelighed arbejder for en bevæbnet kommunistisk magtovertagelse. Flere år senere vil verden komme til at kende ham som Pol Pot.Nu kredser Sars tanker om den smukke og dragende overklassepige, Somaly. Udfaldet af valget afgør, om de to kan få en fremtid sammen. Situationen tilspidses, da Sars højtstående politiske modstander, Sary, sætter kampen ind om Somalys opmærksomhed. Og hun, der lige er blevet kåret til Miss Cambodja og lever som en eventyrlysten guldfugl i bur, har selvfølgelig sin egen dagsorden.Det tragiske trekantsdrama kulminerer i løbet af nogle sitrende, sommervarme uger, hvor statsapparatet efterhånden ikke skyr nogen midler for hensynsløst at knuse sine politiske modstandere.SANG TIL DEN STORM, DER SKAL KOMME er Peter Fröberg Idlings længe ventede første roman. Den blev nomineret til Augustprisen i sit hjemland og er udgivet i bl.a. Holland, England og Norge.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Sang til den storm, der skal komme-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Peter Fröberg Idling. Med webstedet defalske9ere.dk læses Sang til den storm, der skal komme online nu så nemt!

Boliglånskalkulator | Hvor mye kan du få i lån? | Nordea.no

Sie kommen aus den Tiefen. Schatz in der Totenschwemme. Guides. Battle for Azeroth Pathfinder: How to Unlock Flying in BFA Stormsong Valley Troubleshooting Guide.

Adgangskrav til de gymnasiale uddannelser | UddannelsesGuiden

Sary skal sørge for at valget vinnes av prinsen, koste hva det koste vil. Også han er ved siden av politikken oppslukt av en kvinne, den samme kvinnen Journalist Peter Fröberg Idling (f.1972) har med sin debutroman Sang til den storm, der skal komme imidlertid sat sig for at fortællle en anden...

RELATEREDE BØGER

Eine schaurig schöne Nacht
De tålte mosten
Farligt spil
Goddag dyr & godnat dyr
Skal der være et lig, for at det kan være mord?
Den hundredårige
Spis grønt hele ugen
Metodefetichisme
Fyrstens hævn
Judas
Krigen indeni
Sjælens kompas