Man gjorde et barn fortræd

UDGIVELSESDATO 05-10-2009
FORFATTER Tove Ditlevsen
ISBN 9788702077711
FILSTØRRELSE 4,37 MB
FILNAVN Man gjorde et barn fortræd.pdf
Defalske9ere.dk Man gjorde et barn fortræd Image
Med forord af Naja Marie Aidt.MAN GJORDE ET BARN FORTRÆD er Tove Ditlevsens debutroman og skaffede hende et gennembrud på prosafronten, der kunne måle sig med det, hun allerede havde fået på poesifronten.Det er historien om den nittenårige Kirsten, der lever et sådan set godt og fornuftigt, almindeligt liv i det københavnske arbejderkvarter, hvor hun bor, men alligevel må slås med ensomhed og manglende evne til finde ro og tryghed i kærlighed. Gennem et langt og pinefuldt forløb lykkes det hende at få afdækket, hvad der ligger bag, hvad der skete for mange år siden, og dermed finde ondets rod: Hun er som helt ung blevet udnyttet af en pædofil mand, og efter at været blevet konfronteret med ham, kommer hun omsider fri af sit traume.Udgives i Gyldendals Klassikerkollektion, der forbinder de store litterære klassikere på tværs af tider og temaer. Serien tæller foreløbigt fem kollektioner: Kærlighed, Erindring, Gys, Rejse og Andre klassikere.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Man gjorde et barn fortræd-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Tove Ditlevsen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Man gjorde et barn fortræd online nu så nemt!

BOGANMELDELSE: Man gjorde et barn fortræd af Tove ...

Og når barnet så råber om hjælp, lytter man ikke til det - så lægger man bare mundkurv på det, og overlader inklusionen til skæbnen. Når ledelsen så lyver, og lover guld og grønne skove til inklusionsbarnet i form af it-rygsække og andre midler til gennemførelsen, gør man et barn fortræd. Og det er jeres skyld.

Man gjorde et barn fortræd af Tove Ditlevsen

Man gjorde et barn fortræd, som Tove Ditlevsen skrev. For ikke at tale om den sikkerhedsrisiko, han udsatte sin gruppe for - så meget værre, som det viste sig, at den rummede en stikker. Tom tavshed Dorthe Røssell strejfer et par gange problemet, hvordan faderen »moralsk kunne forsvare at involvere sin lille datter i modstandsarbejdet«.

RELATEREDE BØGER

Vergeltung im Münzhaus
William og Rotternes Dronning
Det tidlige forår
Morderisk bedrag
Rejsen ud af kaninens pels
Amiks spanske eventyr
Attentatet
Cartes Postales from Greece
I begyndelsen var vreden...
Fyrtøjet - Lydbogsdrama
Den lille Carl Nielsen
Psykosociale behov ved akut og kritisk sygdom
Litteratur og repræsentation